Uguns zupa ar čili un tomātiem
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas (4 porcijām):
1 lauru lapa, 1/2 tējk. malta koriandra (pēc vēlēšanās), 2 sīpoli, 1/2 zaļās paprikas, 1/2 sarkanās paprikas, 3 marinēti vai skābēti gurķi (es lietoju Spilvas gurķus, bet varētu derēt arī Pūres gurķi vai pašu marinētie; galvenais, lai nav par saldu), 100 g portobello sēņu vai šampinjonu (portobello var nopirkt lielveikalos, izskatās pēc milzīgiem brūnajiem šampinjoniem, bet garša sātīgāka, tekstūra «gaļīgāka»), 300 g skābētu kāpostu (ne pārāk skābu, jo skābums nāks arī no gurķiem un tomātiem), 200 g tomātu mērces, 300 g konservētu tomātu gabaliņos, 4–5 saulē kaltētie tomāti eļļā (pēc vēlēšanās), eļļa no saulē kaltētajiem tomātiem, 1,5 l dārzeņu vai sēņu buljona, svaigs čili, 1 tējk. krievu sinepju (pēc vēlēšanās) zaļumi: pētersīļi vai kinza.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
3 komentāri
Vai būs tāda, kā
xx
dzjambo