Sastāvdaļas: 1 kg cūkgaļas kakla karbonādes, 1–2 citroni, 3 apelsīni, 300–500 g sīpolu, sauja svaiga bazilika, sauja svaigu pētersīļu, sauja svaigas kinzas, 1 ēd.kar. cukura, 3–5 pilieni Tabasco mērces, pēc garšas sāls un malti pipari.
1. Gaļu sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli, pipariem, cukuru, labi apmaisa.
2. Zaļumus smalki sakapā un pievieno gaļai. Apelsīnus nomizo, sablendē putriņā, ko sajauc ar sulu, kas izspiesta no citroniem. Pieliek gaļai.
3. Visu kārtīgi apmaisa, pievienojot Tabasco mērci un šķēlēs sagrieztus sīpolus.
4. Gaļu marinē vairākas stundas. Tad apgrozot grilē uz karstām oglēm.