Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -2 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Salāti ar kivi un vistu aknām

Gardu salātu recepte brīvdienām!

SASTĀVDAĻAS: 300–400 g vistu aknu, 6 kivi, svaiga rukola, 1 granātābols, svaigs baziliks, sāls, pipari. Mērcei – 4 ēd. k. olīveļļas, 2 ēd. k. baltvīna etiķa, 1 tējk. medus, 1 ēd. k. graudu sinepju, sāls pēc garšas.

1. Aknas pārgriež uz pusēm, apcep uz pannas eļļā, pārkaisa ar sāli un maltiem pipariem. Kivi nomizo, sagriež daiviņās. Granātābolam atdala sēkliņas.

2. Atsevišķā bļodā sajauc mērci.

3. Uz šķīvjiem kārto rukolu, aknas, kivi. Pārslaka ar mērci, pārkaisa granātābola sēkliņas un sakapātu baziliku. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko