Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Plūmju kūka

Plūmju kūkas recepte gardākām brīvdienām!

SASTĀVDAĻAS: 250 g sviesta, 200 g cukura, 5 olas, 250 g miltu, 2 ēd. k. cepamā pulvera. Pildījumam – 1 kg plūmju, 75 g cukura, kanēlis, 40 g kartupeļu cietes.

1. Gatavo pildījumu: plūmes atkaulo, pieliek cukuru un 4 ēd. k. ūdens un pavāra 2–3 min. Pieber kanēli un iemaisa cieti, kas sajaukta ar 5 ēd. k. auksta ūdens.

2. Mīklai saputo sviestu ar cukuru, iekuļ olas, iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

3. Pusi mīklas klāj ietaukotā veidnē. Virsū liek plūmes, augšā – atlikušo mīklu. Cep cepeškrāsnī 180 °C stundu.

4. Atdzesē veidnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko