Tādiem - noguruma, bet arī priecīgu gaidu (būs taču skaistas un šogad arī pieklājīgi garas Ziemassvētku brīvdienas) pilniem darbadienu vakariem restorānu tīkla Daily šefpavārs Guntis Bredovskis piedāvā vienkāršas un ātras vakariņas.
Tiem, kas nezina - pasta penne ir caurulītes ar slīpi nošķeltiem galiem.
Pagatavošana:
1. Pastu izvāra gandrīz gatavu - atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Vistas fileju sagriež strēmelītēs, sajauc ar sāli, pipariem, strauji apcep eļļā uz karstas pannas.
3. Pievieno lielos gabalos sagrieztu ananasu, nomazgātas spinātu lapiņas, pastu un sulu no ananasiem.
4. Visu kopā uzkarsē, līdz iztvaikojis šķidrums, un pasniedz.