Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Padoms: Mērcīte ar saulē kaltētiem tomātiem

Garda mērcīte ar saulē kaltētiem tomātiem, kuru var pievienot gan pastai, gan čipsiem un citām uzkodām.

Sastāvdaļas: 60 g saulē kaltētu tomātu eļļā, 230 g krēmsiera istabas temperatūrā, 120 ml skābā krējuma, 10 pilieni tabasko mērces, 1 tējkarote sāls, 3/4 tējkarotes svaigi maltu melno piparu, 2 nelieli sīpoli ar visiem lokiem.

1. Tomātus nosusina, sīki sakapā, arī sīpolus smalki sagriež.

2. Blendera traukā liek tomātus, krēmsieru, skābo krējumu, tabasko mērci, sāli un piparus. Visu sablenderē. Pieliek sagrieztos sīpolus un vēl mazliet pablenderē.

3. Pasniedz mērcīti ar maizi, svaigiem dārzeņiem, čipsiem vai tml. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko