3. Satin ruleti, sasprauž ar koka zobu bakstāmajiem, lai būtu vieglāk sasiet.
4. Kad aukliņa stingri apsieta ap ruleti, aiz tās sabāž atlikušās plūmes un visu liek ledusskapī
uz nakti, lai samarinējas.
5. Nākamajā dienā cep. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem. Cepeti stingri apklāj ar foliju un liek cepamajā traukā, kurā ielej nedaudz ūdens. Sautē kādas 2,5 stundas. Kociņus, ar ko cepetis sasprausts, cepot var neņemt ārā.
6. 10–15 minūtes pirms cepšanas beigām foliju noņem un ļauj cepetim apbrūnēt.
Marinēta cūkgaļas rulete ar melnajām plūmēm
Pagatavošana1. Cūkas lāpstiņai nogriež no iekšpuses tik daudz gaļas, lai atlikušo varētu satīt ruletē. 2. Pārziež ar sāli, pipariem un mērci, uzliek burkānu, ķiplokus un dažas plūmes.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas
3 kg cūkas lāpstiņas, 1 burkāns, 5–7 ķiploka daiviņas, 5–10 tumšās plūmes bez kauliņiem, 2 ēd. k. tomātu pastas vai plūmju mērces, sāls, malti melnie pipari
Lauras padomi
Ruleti apsienot ar auklu, ieteicams siet dubultos mezglus, tad stingrāk turēsies un neraisīsies vaļā.
Pēc izņemšanas no krāsns ruletei ļauj pilnībā atdzist, tikai tad noņem auklas. Ja to izdarīs, kamēr rulete karsta, tā izjuks.
Pēc izņemšanas no krāsns ruletei ļauj pilnībā atdzist, tikai tad noņem auklas. Ja to izdarīs, kamēr rulete karsta, tā izjuks.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!