Ķirbja un biezpiena sacepums
Ķirbja un biezpiena sacepums.Sastāvdaļas: 200 g biezpiena, 200 g ķirbja, 1 paliels burkāns, 2 olas, 100 g cukura, sauja rozīņu, puscitrona sula un miziņa, 100 g miltu, sāls.Pagatavošana:1. Ķirbi un burkānu nomizo un sarīvē. Pievieno ūdenī izmērcētas rozīnes, cukuru, šķipsniņu sāls, biezpienu, miltus, citrona sulu un smalki sarīvētu miziņu.2. Masā iemaisa olu dzeltenumus. Olu baltumus atsevišķi saputo un iecilā mīklā.3. Gatavo masu liek ietaukotā cepamveidnē un cep cepeškrāsnī pusstundu 200 grādu karstumā.Lai labi garšo!
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.