Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Dienas recepte: Diļļu tartara mērcīte

Sastāvdaļas:

- 120 ml majonēzes (var aizvietot ar bezpiedevu jogurtu, skābo krējumu vai kefīru);
- prāva sauja diļļu;
- 1 ēdamkarote kaperu;
- 1 vidējs šalotes vai parastais sīpols;
- 1 tējkarote Dižonas sinepju;
- 2 tējkarotes citrona sulas;
- sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Dilles sīki sakapā, sīpolu nomizo un arī sīki sasmalcina. Kaperus nosusina un smalki sagriež. Izspiež sulu no citrona.

2. Nelielā bļodiņā liek majonēzi, pievieno dilles, kaperus, sīpolus, sinepes un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

3. Pasniedz ar svaigiem vai grilētiem dārzeņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko