Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 26. decembris
Megija, Dainuvīte, Gija

Burkānu biezzupa

Pateicoties rīsiem, zupai ir īpaša konsistence, turklāt tā nav trekna, jo netiek pievienots saldais krējums, bet liesākais skābais krējums.Pagatavošana1. Burkānus, sīpolu, seleriju, kļavu sīrupu un pusi buljona liek dziļā pannā. Uzvāra, tad samazina uguni un dārzeņus sautē kādas 15 minūtes.

2. Izsautētos dārzeņus kopā ar buljonu lej blenderī, pievieno sāli, piparus un rīsus, sablendē.

3. Pielej atlikušo buljonu, pievieno krējumu un vēlreiz sablendē.

4. Pasniedz karstu vai arī atdzisušu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

4 nevārīti burkāni, sagriezti gabaliņos, 1 vidēji liels sīpols, sagriezts, 1 selerijas kāts ar visām lapām,
1,5 krūzes vistas buljona, 1 tējk. sāls, kārtīga šķipsna dažādu piparu maisījuma, 1/2 krūzes novārītu rīsu, 3/4 krūzes skābā krējuma (lietojam 15%, bet var arī treknāku vai liesāku), 1 ēd. k. kļavu sīrupa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko