Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

VIDEO: Mūziķi Aivo Oskis un Oskars Deigelis apvienojas kopīgā dziesmā

Trešdien, 4. oktobrī, ar kopīgu singlu Gaiss tīrs klajā nākuši divi pašmāju dziedātāji – Aivo Oskis un Oskars Deigelis. Ieskaņotajam duetam tapis arī aizraujošs videoklips, ko mūziķi režisējuši paši.

Dziesmas “Gaiss tīrs” mūzikas un teksta autors ir Oskars Deigelis, bet tās aranžiju viņš veidojis sadarbībā ar producentu Jāni Narbutu. Singlam tapušais videoklips lieliski vizualizē dziesmas vēstījumu par to, ka ir svarīgi sarunāties un mācīties izprast, uzklausīt vienam otru, nevis uzreiz trūkstošo meklēt kaut kur citur. Šādas attiecības nevar būt ilglaicīgas un, visticamāk, būs sāpināti visi iesaistītie.  Ar “Royal Casino Spa & Resort Hotel” atmosfēru bija iespējams uzburt video ideju tieši tā, kā bija cerēts, lai parādītu atšķirības attiecību nianšu meklējumos. “Nonācām pie video idejas kopīgi ar Oskaru, izstrādājām scenāriju, un viss salikās pa plauktiņiem ļoti ātri,” atklāj Oskis.

 

Stāsts ir par to, ka meitene iejūtas divās lomās, jo, neatrod meklēto vienā cilvēkā, jūt, ka kaut kas pietrūkst, tāpēc meklē to pie kāda cita, mēģinot izveidot vienu ideālo no diviem dažādiem cilvēkiem, bet, kā zināms, meliem ir īsas kājas. “Filmējot šo video, sapratu, ka es arī varētu būt abās pusēs, jo spēju būt dažāds. Spēju sevī saskatīt kaut ko no katra video redzamā tēla. Nereti, satiekot cilvēku, iepazīstot viņu, varam atklāt kādu citu savu pusi. Un, ja šis cilvēks būs īstais, sapratīsi, ka vari ar viņu runāt par visu, vari atklāties un uzticēties, nevis mesties trūkstošā meklējumos paslepus citviet. Katrs var saskatīt sevi vienā vai otrā lomā kādā noteiktā dzīves situācijā. Ticu, ka dzīvē daudziem ir bijusi situācija, kad ir grūti izvēlēties un nespēj novērtēt to, kas jau ir, tāpēc meklē kaut ko šķietami labāku. Bet, kad atgriezies atpakaļ, šis cilvēks aizgājis tālāk bez tevis. Novērtē to, kas jau tev ir! Vairāk centieties iepazīt un runāt par savām jūtām un vēlmēm, lai nebūtu jāiet meklēt citur,” mudina Oskis.

“Ar Aivo esam sastrādājušies jau iepriekš, proti, esmu piedalījies vairāku viņa dziesmu tapšanā. Kopīga dueta ieskaņošana līdz ar to šķiet tikai likumsakarīgs radošā procesa turpinājums,” jaunizveidoto sadarbību komentē Deigelis.

Aivo Oskis pērn izdeva savu debijas albumu “Suvenīrs”, kas tapis, sadarbojoties ar zināmiem dziesmu autoriem un izpildītājiem – Kato, Būū, Oskaru Deigeli, Jāni Driksnu, Arni Račinski, Lieni Atvaru, Artūru Jenotu un, protams, Kasparu Ansonu, kurš ir arī albuma studijas producents. Vairākas albuma dziesmas iekļuvušas arī Latvijas radiostaciju spēlētāko dziesmu topos.

Oskars Deigelis savas karjeras laikā izdevis četrus pilnmetrāžas albumus, kā arī divus mini albumus. Paralēli solo darbībai, Deigelis, kā autors līdzdarbojies vairāku Latvijā pazīstamu izpildītāju projektos, sastrādājoties ar grupu “Otra Puse”, Samantu Tīnu, Dārtu Stepanovu, Rassell & Sabīni Berezinu, Normundu Rutuli, Lauri Reiniku u.c.

Dziesmu “Gaiss tīrs” iespējams noklausīties visās lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko