Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Šokolādes un plūmju kūka

Šokolādes un plūmju kūkas recepte gardākām pirmssvētku brīvdienām.

Sastāvdaļas: 200 g žāvētu plūmju, 125 ml brendija, 175 g melnās šokolādes, 125 g sviesta, 125 g cukura, 4 olas, 50 g lazdu riekstu, 75 g miltu, 1 tējk. cepampulvera, sāls, vaniļas cukurs.

1. Plūmes sagriež gabaliņos, katliņā uzvāra kopā ar brendiju, ļauj ievilkties 15 min.

2. Mīkstu sviestu saputo ar olu dzeltenumiem un cukuru. Masai pievieno ūdens peldē izkausētu šokolādi, sadrupinātus lazdu riekstus un plūmes.

3. Piejauc izsijātus miltus un cepampulveri. Iecilā ar šķipsnu sāls un vaniļas cukuru saputotus olu baltumus.

4. Ietaukotā cepamtraukā cep cepeškrāsnī 180 grādos 30–40 min.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko