Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

VIDEO: Grupa Crazy Dolls uzraksta otro sēriju latviešu mūzikas superhitam

Trešdien, 3. aprīlī, ar jaunu deviņdesmito gadu superhita Maziņā neziņā interpretāciju jeb, precīzāk sakot – dziesmas otro sēriju klajā nākusi grupa Crazy Dolls, dodot singlam nosaukumu Patiešām neziņā.

“Ik pa laikam grupas “Crazy Dolls” daiļradē iezogas citu izpildītāju dziesmas. Tās ir dziesmas, kas kādu iemeslu dēļ mums ar kaut ko asociējas un ir kļuvušas īpašas vai vienkārši patīk. Savulaik savā interpretācijā esam izveidojuši “Dzelteno Pastnieku” “Milžu Cīņa”, “Varavīksne”, “Kolosāli’”, “Nejautā” “60tie” un dažas grupas “Jumprava” dziesmas. Šoreiz atmiņas par deviņdesmitajiem mums uzjundīja grupas “Juku Jukām” dziesma “Maziņā neziņā”. Kādā grupas mēģinājumā nolēmām izveidot šo dziesmu no jauna ar pašu komponētiem pantiem un jaunu tekstu. Šī ir kā dziesmas “Maziņā Neziņā” otrā sērija un tieši tāpēc tai devām nosaukumu “Patiešām Neziņā”,” atklāj grupas “Crazy Dolls” dalībnieki.

 

“Es nekad nebūtu domājis, ka jaunības dzīves BIZ krustugunīs stundas laikā tapis stāsts tik ilgstoši pavadīs mani arī turpmākos gadus. Ja būtu apsēdies ar ģitāru un nolūku radīt dziesmu, kas varētu kļūt par hitu, kas ved caur desmitgadēm, nekas nebūtu sanācis! Prieks, ka to joprojām dzied kāzās (dažiem kā pirmās nakts dziesma), spēlē ballītēs, radio, izpilda pat kori un tamlīdzīgi. Grupas “Crazy Dolls” vēlme rast jaunu redzējumu dziesmiņai ir tikai apsveicama,” saka deviņdesmito gadu hita “Maziņā neziņā” autors Māris Ozoliņš.

Šobrīd grupa “Crazy Dolls” strādā ar vairākām citām labi zināmām, bet nedaudz aizmirstām dziesmām. Uz tām visām, kā jau tautā pierasts, grupa cenšas skatīties no cita (Crazy Dolls 100% mažora) skatupunkta.  Tam visam vajadzētu rezultēties ar albumu. Bet pēc tam? Pēc tam grupa “Crazy Dolls” atgriezīsies pie savas oriģinālmūzikas.

Grupa “Crazy Dolls” izveidota deviņdesmito gadu vidū, un par tās repertuāru atbild Midis un Mārtiņš Poļakovskis. Albums “No visa galva griežas” novērtēts ar Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons 2019”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko