Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

Nedēļas horoskops: 30. augusts - 5. septembris

Nedēļas horoskopu no 30. augusta - 5. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Par pārsteigumu tuviniekiem un draugiem rīkosities ļoti izlēmīgi. Sāksiet mācības, iestāsities kursos. Galvenais, lai jūs paši būtu pārliecināti par savu rīcību. Būs jāpadomā par turpmākiem iztikas līdzekļiem, taču bez atbalsta nepaliksit. Atvases lūgs palīdzību, darbojoties interešu pulciņā. Kopīgi pieņemiet lēmumu, rēķinieties ar bērnu iespējām. Pasargājiet viņus no negadījumiem un traumām. Iepazīstiniet jauno paaudzi ar interesantiem informācijas avotiem. Perioda nogale mierīgāka. Vairāk laika pavadiet ar tuvajiem cilvēkiem. Palīdziet vecākiem kārtot rēķinus, darboties ar datoru.

VĒRSIS. Būs atbildība par cilvēkiem, kas atrodas jūsu pakļautībā. Esiet precīzi, sevišķi, ja darīšana ar naudu. Finanšu lietas var būt saistītas ar likumdošanu. Steigas dēļ darbā var rasties kāds pārpratums. Nāksies pamatot savu rīcību, sniegt atbildes. Strīdīgus jautājumus risiniet smalkjūtīgi, ar cieņu pret sarunbiedru. Personīgie plāni būs piezemēti, bet izpildāmi. Veiciet darbus, kuri laika trūkuma dēļ tika atlikti. Laikus risiniet sadzīves jautājumus. Veiciet mājokļa apsildīšanas iekārtu revīziju. Pacentieties izdarīt galvenos uzdevumus, lai perioda beigās varat atļauties brīvāku laiku.

DVĪŅI. Visbiežāk lietas risināsies jums par labu, bet jābūt gataviem tūlītējai un prasmīgai rīcībai. Rīkojieties pacietīgi un gudri, uzklausot arī jums ne visai draudzīgu līdzcilvēku viedokli. Nesteidzieties atteikties no pašlaik šķietami ne visai izdevīgiem lēmumiem. Drīz viss atkal turpināsies ierastā gaitā. Ar apdomīgu rīcību stabilizējiet materiālo stāvokli. Iespējama gaidītā peļņa. Daļu naudas atkal atgrieziet uzņēmumā. Atpūtiniet nervus, atslābinieties. Ieteicams vismaz uz pāris dienām aizbraukt no ierastās vides, atrauties no darba pienākumiem. Atbalstiet mīļotos ģimenē sarežģītā situācijā.

VĒZIS. Īstenojiet pavasarī veiksmīgi iesāktās pārmaiņas. Darbā svarīgi noteiktajā laikā un labā kvalitātē nodot pasūtījumus. Visu pagūsit, zinoši sadarbojoties ar kolēģiem un biznesa partneriem. Izmantojiet labvēlīgas situācijas. Nelaidiet garām radušās izdevības. Finansiāls miers, taču pagaidām nav gaidāmi cerētie rezultāti no investīcijām. Klibos loģistika. Periodā nav vēlami lieki izdevumi ģimenes budžetā. Nav ieteicams uz kredīta iegādāties spēkratu vai darba tehniku. Stingri apsargājiet ražu lauku saimniecībā. Iespējama viegla svārstīšanās attiecībās. Esiet iecietīgi.

LAUVA. Pieņemiet sadarbības piedāvājumu. Nebaidieties no jauniem izaicinājumiem, ticiet savām spējām. Pārsteigsit draugus un tuviniekus, apņēmīgi ejot jaunu ceļu. Mierīgi pārvariet radušās grūtības. Spēcīga motivācija palīdzēs ar visu tikt galā saviem spēkiem. Noskaņojieties produktīvam darbam. Mazāk pragmatisma, vairāk improvizācijas. Izdosies veidot labus kontaktus ar kolēģiem. Laika trūkuma dēļ pagaidām nevarēsit piedalīties piedāvātos izklaides pasākumos. Dariet tā, kā uzskatāt par pareizu. Var uzlaboties materiālais stāvoklis. Mieru viesīs ģimenes saliedētība.

JAUNAVA. Darbīgs un samērā veiksmīgs periods. Elastīgi pielāgojieties apstākļiem. Rosību vērsiet uz kontaktu dibināšanu un prasmīgu komunikāciju. Atzīstama profesionālā intuīcija. Analizējiet apkārt notiekošo. Svarīgi izvairīties no nepatīkamām situācijām. Var izsīkt kāds ienākumu avots. Satrauks ziņas par notikumiem pasaulē. Jūsu nervozitāte atsauksies uz noskaņojumu ģimenē. Palīdzēs dzīvesdrauga atbalsts un sapratne. Negaidiet no tuviniekiem neiespējamo. Nerīkojieties pāri saviem spēkiem, pretēji savai pārliecībai. Parūpējieties par veselību. Labas ziņas no atvases ārzemēs.

SVARI. Nav vērts visu ņemt pie sirds, jo būs gan sīki, gan lielāki kreņķi. Darbu sarakstā atsijājiet būtisko. Visu apdomājiet un aprēķiniet. Netērējiet spēkus maznozīmīgām lietām. Novērtējiet cilvēku atsaucību. Necentieties izrādīties turīgāki, kā esat patiesībā. Nelielieties un visiem apkārt neklāstiet par savām veiksmēm. Jūsu iezīmētais scenārijs tuvākajam laikam var sadrupt no sīkas neveiksmes vai tehniskas kļūmes. Nāksies visu sākt no jauna, labot pieļautās kļūdas. Ģimenē bez strīdiem draudzīgi risiniet saimnieciskus jautājumus, ejiet talkā kaimiņiem. Gados vecāks dzimtas loceklis cerēs uz palīdzību.

SKORPIONS. Nebūs iespēju atslābt. Iespējams, esat uz pārmaiņu sliekšņa. Turiet acis vaļā, ieklausieties intuīcijā. Izvērtējiet visu, kas noticis pēdējā laikā. Secinājumi var būt stiprs atbalsta punkts jaunam sākumam. Perioda pirmajā pusē veiksies valsts iestādēs darāmie darbi. Izdevīgs naudas ieguldījums pārdomātā pasākumā. Galvenais ir pieņemt pareizo lēmumu. Darba problēmas atstājiet darbā. Labs laiks skolas draugu tikšanās reizei. Būs iespējas izrunāties no sirds. Veltiet uzmanību ģimenei, iesaistieties dzīvesbiedra un atvašu rosībā, sākot skolas gaitas. Gādājiet par savu cilvēku labsajūtu.

STRĒLNIEKS. Visapkārt virmos kaislību un jaudīgu emociju enerģija. Negaidītu apstākļu ietekmē var būt jāmaina savs viedoklis un plāni. Ātri atradīsit alternatīvus risinājumus, un viss nokārtosies. Dažkārt saspīlējumu atrisinās draudzīgs rokasspiediens. Ne ar vienu nekarojiet, nepiniet intrigas. Palīdziet tuvam cilvēkam darba lietās. Var domāt par tālmācības kursiem. Nešķiedieties ar ģimenes budžetu, tērējoties iepirkšanās drudzī ārzemēs. Nepieciešamos tēriņus rūpīgi apsveriet. Ļaujiet par ģimenes vajadzībām rūpēties dzīvesbiedram. Garastāvokli palīdzēs saglabāt fiziskās nodarbības.

MEŽĀZIS. Jaudīgs periods. Vēlams svarīgas lietas neatlikt uz vēlāku laiku. Jūsu principialitātes dēļ kolēģiem nebūs vienkārši strādāt ar aktuālajiem projektiem. Novērtējiet informāciju, sarunājieties, debatējiet. Tiksit uzklausīti, ja meklēsit saprašanos un izrādīsit pretimnākšanu. Nekavējieties pieņemt lēmumus. Spēsit novērst veselības problēmas, ievērojot piemērotu produktu izvēli. Izvairieties no infekcijas. Atvašu starpā veselīga konkurence. Iztieciet bez klajām pamācībām. Brīvdienās neplānojiet svarīgus pasākumus. Nerisiniet globālus jautājumus. Aiciniet pie sevis mīļus ciemiņus.

ŪDENSVĪRS. Valdiet sakāpinātās emocijas. Būs jāaizstāj atvaļinājumos aizgājušie, tāpēc var rasties paguruma un nedrošības sajūta. Vairieties risināt samezglotus attiecību jautājumus. Darba kolektīvā varat iekulties asās vārdu pārmaiņās. Kolēģi novērtēs loģiski pamatotus argumentus. Būs jāpiedomā par finansiālo stāvokli. Nekādā gadījumā neveiciet priekšapmaksu par pakalpojumu mazpazīstamai firmai. Bērnu skolas gaitu sākums var radīt spriedzi ģimenē. Nogurums un stress draud ar bezmiega naktīm. Lai kā ritētu lietas, parūpējieties par sevi un ģimeni. Sakiet atvasēm stiprinošus vārdus.

ZIVIS. Īsti varēsit paļauties tikai uz sevi, taču, savlaicīgi iesaistoties pārdomātā darījumā, spēsit apsteigt konkurentus. Visai drīz attaisnosies godīgs, bet riskants pasākums. Rīkojieties mierīgi un mērķtiecīgi. Rēķinoties ar apstākļiem, plānojiet jaunas peļņas iespējas. Neveiciniet privātās dzīves iztirzāšanu cilvēku starpā. Sirdī alksiet pēc miera un dabas klātbūtnes. Rodiet iespējas un laiku atpūsties tuvu draugu lokā. Mājā harmoniskas attiecības. Priecējiet mīļos cilvēkus ar labvēlību un dāsnumu. Enerģiju papildinās iecerēts ceļojums. Iegūsit draugus un domubiedrus ilgiem dzīves gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Atvasaras kokteiļi

Septembris mūs šogad lutina ar siltu sauli un īstu atvasaru, tāpēc, turpinot rakstu sēriju par kokteiļiem, piedāvāšu augļu kokteiļus atvasaras izbaudīšanai. To sastāvā izmantojami augļi, kas tagad...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko