Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 29. oktobris - 4. novembris

Nedēļas horoskopu oktobra pēdējām dienām un novembra sākumam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Izdosies iecerētais, ja darbosities ar degsmi acīs. Nedomājiet par tālākiem mērķiem, pievērsieties tagad notiekošajam. Nepieļaujiet rutīnu tuvās attiecībās. Nesaasiniet situāciju – ieturiet pauzi darbībās, ko varat atlikt. Darbā viss notiks teorētiski, sarunājoties un pieņemot lēmumus. Ņemiet vērā arī pilnīgi pretējus viedokļus. No jauna iesāktais ies, kā cerēts, bet lietas piņķerēsies. Patiks būt novērtētam mīļo cilvēku vidū. Dzīvesbiedru attiecībās nepieciešama kārtīga izrunāšanās. Var aizbraukt uz lauku māju. Miers, labs ēdiens, mūzika un glāze vīna var darīt brīnumus.

VĒRSIS. Viss var sagriezties lielā virpulī. Cilvēki apkārt būs uzvilkti – tas jūs tieši neskars, taču nejaucieties lietās, kurās neko nevarat mainīt. Izvairieties no jebkādiem konfliktiem, it īpaši ar darba kolēģiem. Nestrīdieties, nogaidiet. Svarīgi saprast katra rīcības motīvus. Jaunu darbu meklējiet bez steigas. Izvētījiet pārāk dāsnus piedāvājumus, atturieties no vēlēšanās izrādīties, aizmirstot par savām iespējām. Izvairieties no infekcijas, kā arī no hroniskas slimības saasināšanās. Uzturu dažādojiet ar dabas produktiem – labs ir viss, kas izaudzis mūsu zemē. Esiet biežāk kopā ar mājiniekiem.

DVĪŅI. Tracinās cilvēku nevēlēšanās domāt ar savu galvu. Esiet kritisks pret apkārt notiekošo. Lai iet gar ausīm skarbas runas, nelaidiet naidu sirdī pret apmulsušajiem un satrauktajiem. Vēlme būt neatkarīgam var saasināt tuvas attiecības. Izmantojiet izdevību papildināt zināšanas. Var tikt piedāvāta laba papildu darba iespēja – piekrītiet! Svarīgi laikus samaksāt komunālos rēķinus. Atturieties no skarbiem rīkojumiem mājās – silta ligzdiņa un mīļi cilvēki arī stiprina imunitāti. Laiks ļaus rūpīgāk sakopt māju. Nepārmetiet atvasēm nekārtību – paša piemērs būs labāks par pārmetumiem.

VĒZIS. Kārtējie darbi prasīs vairāk izmanības, rosieties mērķtiecīgi. Mīļotais var sarūgtināt ar nepārdomātiem izteikumiem – esiet iejūtīgs un saprotošs. Tagad miers un iecietība ir ļoti svarīgi. Apkārt notiekošais sniegs jaunu pieredzi. Nav ieteicams pat domāt par dzīvesvietas maiņu. Ģimenes locekļi būs nomākti un stresa pilni. Mēģinājumi pierādīt savu taisnību var būt ļoti neveiksmīgi – panāciet vienošanos bez strīdiem. Jebkuros naudas darījumos nesteidzieties ar izdošanu un neskaidru lietu kārtošanu. Atrodiet iespēju kārtīgi atpūsties. Radiniet sevi un bērnus vakarā laikus doties pie miera.

LAUVA. Iespējami pārpratumi, ko var radīt neizrunātas lietas. Ja jūtat, ka pūliņi nedod cerētos rezultātus, atslēdzieties no problēmu risināšanas. Kāds zaudējums visai drīz tiks kompensēts negaidītā veidā. Nav ieteicams uzņemties atbildību par cita cilvēka veikumu. Gādājiet par veselības uzturēšanu. Izmantojiet laiku, kas biežāk ļauj ēdienu gatavot mājās. Novērtēsiet, kā atsaucas labi teiktie vārdi. Esiet izpalīdzīgs gan pret cilvēkiem, gan dzīvniekiem. Ģimenē iespējamas vienkāršas, bet sirdi priecējošas pārmaiņas. No tuva cilvēka saņemsiet gan morālu, gan materiālu atbalstu.

JAUNAVA. Nav īstais laiks cīnīties par savu taisnību. Padomājiet par neapdomīgi pieļautajām kļūdām un sāciet samierināšanās ceļu. Priecāsities, iztiekot bez steigas un nervozitātes. Ejiet savās gaitās, neko nenožēlojot. Neļaujiet atbildības nastai nomākt sirdī prieku. Periods nav piemērots naudas lietu kārtošanai, iespējams maznozīmīgs zaudējums. Mēģiniet neaizdot un neaizņemties naudu, ja saņemsities, labi iztiksiet ar to, kas jums ir. Neatlaidīgi turpiniet labi iesākto veselības stiprināšanu. Būs iespējams vairāk laika atvēlēt mīļajiem. Varat padomāt par vizuālām pārmaiņām izskatā. 

SVARI. Samērā sarežģīts periods, var būt grūtības pielāgoties reālajai situācijai. Augstu vilni sitīs emocijas. Esiet piezemētāks, racionālāks, prātīgāks. Intrigas un iespītēšanās sarežģīs risināmu lietu. Iespējamas problēmas ar nekustamo īpašumu, pēkšņi var izjukt kāds plāns. Šis nav izdevīgs laiks biznesa veidošanai. Nevarēsit atļauties būt devīgs. Parūpējieties par vecāku veselību, kārtojiet viņu sadzīves problēmas. Nemeklējiet mieru alkoholā – tas pašreiz ir sliktākais, ko varat darīt. Spēku un mieru gūsit dzīvesbiedra atbalstā – novērtējiet to un esiet pretimnākošs.

SKORPIONS. Būs nepieciešama emocionāla gudrība un savaldība, saskatiet savas kļūdas un turpmāk centieties no tām izvairīties. Neapstiprināsies nelāgas nojautas. Neatstājiet pašplūsmā obligāti kārtojamās lietas. Uzklausiet draugu ieteikumus. Noderēs veselīga paškritika, humors un gaišs smaids. Neklausieties cilvēku zākās par valdību un dažādām nebūšanām, pārlieciniet sevi, ka ar visu tiksit galā. Neatsvešinieties no ģimenes locekļiem, sazinieties visos iespējamajos veidos. Saposieties arī mājsēdes laikā, turiet mājās kādu kārumu vakara tiesai – nav svarīgi, vai palutināsit sevi pirms vai pēc sešiem.

STRĒLNIEKS. Daudz kas var likties apgrūtinošs un nomācošs. Nesteidzieties ar secinājumiem, nepieņemiet radikālus lēmumus. Pašreizējie apstākļi būs tikai spēju un izturības pārbaude. Savas personiskās problēmas atrisināsiet paši – tas patiesi priecēs. Gādājiet par sava labā tēla saglabāšanu. Nepieļaujiet strīdus naudas vai mantas dēļ – ne jau tas tagad ir galvenais. Pareizi noformējiet dokumentus un rēķinus – ja nevarat pats, palūdziet un tiks palīdzēts. Patlaban nevajag izdarīt lielus pirkumus internetā. Jebkuros laikapstākļos vislielāko atbalstu un spēku dos daba – staigājiet, staigājiet, staigājiet.

MEŽĀZIS. Biežāk meklējiet prieku sīkumos, siltumu attiecībās. Esiet pacietīgs un saprotošs, novēliet izdošanos un labas dienas apkārtējiem. Sabalansējiet dzīvesprieku ar ikdienas pienākumiem. Rīkojieties tā, kā uzskatāt par pareizu. Neko nedariet kādam par spīti. Provokatīva rīcība un nepamatoti apvainojumi cilvēku pulkā var izsaukt stipru pretreakciju, vaļā palaistas emocijas draud ar paškontroles zudumu. Sarunās ar atvasēm neizdabājiet, meklējiet kompromisus. izdomājiet svētkus sev un mīļajiem. Kaut arī rēķini aug, iededziet spožāk gaismas, pārdomājiet labo, ko dzīve jums devusi!

ŪDENSVĪRS. Darbu būs gana daudz, un tie prasīs pacietību. Atmetiet visu novecojušo. Laikapstākļu straujajā ritējumā neatstājiet bez uzmanības tuvo attiecību kopšanu. Neļaujiet veidoties plaisai mīļoto starpā slikta noskaņojuma vai kādas neveiksmes dēļ. Nogurdinās strīdi bez būtiska iemesla, neiecietība un nepamatoti aizvainojumi. Jūsu spēkos ir izvairīties no tā visa. Pārliecināsities, cik vareni ir mīļi vārdi un jauks smaids. Viegli atrisināsiet sīkas materiālās problēmas. Periods maz piemērots ceļošanai, it īpaši lidojumiem. Nevainojiet atvases nemākulībā, palīdziet tikt galā ar šķēršļiem.

ZIVIS. Iespējams enerģijas trūkums vai apātija. Svarīgi sakopot domas, izvērtēt pašreizējās izjūtas. Pēkšņu apstākļu iespaidā uz labu var mainīties attiecības ar mīļoto, taču iespējams strīds greizsirdības dēļ. Priecājieties par mazām lietām, saspringtā situācijā saglabājiet emocionālo noturību un stāju. Nesteidzieties ar svarīga lēmuma izziņošanu – varbūt vēl vajag apsvērt iespējamo notikumu gaitu nākotnē. Investīcijas vai pirkumus veiciet bez steigas. Ja šaubāties, tad labāk klausīt intuīcijai. Labi ieguldīt naudu mājokļa remontā. Atlīdziniet draugiem par atbalstu. Izvairieties no kritiena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko