Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 15. -21. oktobrim

Nedēļas horoskopu 15. - 21. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Attiecībās rīkosities pēc saviem ieskatiem – tas var radīt emocionālu plaisu starp mīļotajiem. Neaizraujieties ar uzticētajiem vai paša līdzekļu tēriņiem, jo, iespējams, tuvākajā laikā būs nepieciešama kāda naudas summa. Varat ķerties pie piņķerīgas lietas risināšanas. Nelaidiet garām iespēju darboties sev interesējošā sfērā. Apgrūtinās ilglaicīgi un pārāk cieši kontakti ģimenē. Meklējiet iespēju dažādot ikdienas ritmu, paveiciet sadzīviskus darbiņus, kuri ilgi atlikti. Centieties vienmēr labi izskatīties – tas cels pašapziņu. Nav īstais laiks kārtot attiecības ar dzīvesbiedra vecākiem.

VĒRSIS. Pārdomu periods. Alksiet pēc konkrētības un skaidrības un būsiet gatavs pielikt punktu saspringtām attiecībām. Iegūtā brīvība gan neiepriecinās. Darbā tehniski šķēršļi, izpildot solīto. Piemērots periods nelieliem naudas darījumiem, var sākt apdomāt daudzsološu projektu. Nemeklējiet palīdzību pie gaišreģiem. Iespējama saspringta emocionālā reakcija uz atvašu rīcību. Neizpūtiet no mušas ziloni, ļaujiet bērniem izteikt savas domas. Lai nekas nav jānožēlo, iztieciet bez skaļas vārdu pārmaiņas. Prieku sagādās mājdzīvnieks. Atbalstiet ģimenes vecāko paaudzi.

DVĪŅI. Nelauziet galvu par eksistenciāliem jautājumiem. Nesaskaņas var rasties mīļoto aizņemtības dēļ. Nejauciet partnerattiecības ar naudas lietām. Būs labas idejas, bet arī sarežģījumi. Darbā iespējama štatu samazināšana vai reformas. Var būt apgrūtināti kolēģu kontakti. Izmantojiet savu prasmi plānot darbus, iekļauties solītajos termiņos. Var traucēt jūsu spītība. Konfliktus risiniet mierīgā ceļā. Nepārvērtējiet savu izturību. Pārdomas radīs negaidīts darba piedāvājums. Ģimenē katrs meklēs savu situācijas risinājumu, bet mēģiniet vienoties par galveno.

VĒZIS. Nepamatots nemiers sirdī. Var sarežģīties attiecības ar iepriekšējo ģimeni. Darbā daudz obligāto pienākumu, turklāt no kolēģiem gūsit sapratni un morālu atbalstu, bet ne praktisku palīdzību. Var izveidoties strīdīga situācija ar iestrēguša biznesa partneriem. Kāds aiz lepnības slēps mazvērtības kompleksus. Esiet smalkjūtīgs un iecietīgs. Gādājiet par savu veselību arī tad, ja nav nekādu sūdzību. Neatraujiet laiku atpūtai un atcerieties, ka televīzijas programmu skatīšanās vēlās stundās vairo stresu un bezmiegu – atbrīvojieties no šī nelāgā ieraduma! Uzturiet možu garastāvokli, jo tas ir labākais līdzeklis imūnsistēmas stiprināšanai.

LAUVA. Var atjaunoties un pat kļūt stiprākas šķietami izirušas mīlestības saites. Nepārvērtējiet savu varēšanu darbā. No stresa un pārguruma var rasties slikta pašsajūta. Ja iespējams, apsolīto pārceliet uz vēlāku termiņu. Pielāgojieties pašreizējai situācijai, lieki neriskējiet. Šajā periodā nav vēlami lielāki finanšu ieguldījumi vai nekustamā īpašuma iegāde. Neatsakieties no interesanta izklaides piedāvājuma. Palīdziet, cik spēka, mīļajiem cilvēkiem – tas uzturēs mieru dvēselē. Vairojiet dzīvesprieku ģimenē, esiet vairāk kopā ar bērniem, jo šajā sarežģītajā laikā viņiem var pietrūkt jūsu atbalsta.

JAUNAVA. Mīļoto cilvēku satrauks jūsu nomāktība, tāpēc neslēpiet tās iemeslus, parunājiet atklāti. Darbā būs grūti noturēt kvalitātes līmeni, nebūsit īsti gatavs papildu aktivitātēm. Nomāks neskaidrība no vadības puses. Nogurums jūs padarīs emocionāli ievainojamu. Turieties kopā domubiedru grupā, uzticieties pārbaudītu kolēģu labajiem padomiem. Stipriniet imunitāti ziemas tumšajiem mēnešiem, uzturiet mundru garu ģimenē. Atvases pārņems jūsu noskaņojumu. Ievērojiet visus stingros noteikumus, lai izvairītos no pandēmijas draudiem. Smeliet spēku arī tautas līdzekļos.

SVARI. Būsit diezgan piezemēts. Ir laiks izvērtēt notikumus savā dzīvē un salikt galvenos uzsvarus. Mīlestībā stiprināsiet viens otru, turēsities pretī visiem skaudrajiem vējiem. Nesavtīgi veiciet labos darbus. Sapulcēs galavārdā atturieties skarbi izteikt savu kritisko viedokli – jūsu neordinārā runa var izsaukt konfliktus. Naudas lietās paļaujieties tikai pats uz sevi – drošs būs tikai tas, kas makā. Sadzīves klapatu būs daudz, bet spēsit tās veiksmīgi atrisināt. Var saplakt vēlēšanās turpināt mācības, bet nepadodieties! Kopā ar tuviniekiem rūpējieties par savas dzimtas dokumentu arhīvu.

SKORPIONS. Katrs rīts nāks ar lieliem plāniem, bet nevajadzētu sākt ilgtermiņa darbus. Uzturiet savu pašapziņu, gudri izmantojiet jums doto varu. Attaisnosies lojalitāte pret apkārtējiem. Nepārdomāta rīcība var izsaukt asu pretreakciju. Uzmanība un savaldība palīdzēs izvairīties no negadījumiem un zaudējuma. Apdomājiet, pirms iegādājaties pēkšņi iepatikušos lietu vai apģērbu. Laikus kārtojiet svarīgus dokumentus. Joprojām nav ieteicams aizņemties naudu. Jūsu auto gaida neatliekamas problēmas risinājumu. Uzturiet sevī mieru un gaišumu. Ar dzīvesbiedru meklējiet pašreizējai situācijai atbilstošu izklaidi.

STRĒLNIEKS. Būsit emocionāls un jūtīgs. Urdīs iekšējs nemiers, alksiet pēc pārmaiņām. Saspringums attiecībās, taču šarms un pievilcība palīdzēs daudzmaz nokārtot sabriedušās problēmas. Iespējams jauna darba piedāvājums, taču nez vai tas būs jums labākais variants. Investējiet brīvos līdzekļus izglītībā. Nepieļaujiet nekādas pārmērības. Paaugstināts stress var ietekmēt pašsajūtu, tonusu vēlams uzturēt ar gaišām domām, aizmirstot steigu. Centieties ātrāk pabeigt iekavējušos remontu mājoklī. Atvases jutīsies nedaudz piemirstas un sāpīgi reaģēs uz aizrādījumiem. Svarīgi neaizsvilties.

MEŽĀZIS. Saspringtais laiks neliegs mīļotajiem kalt cerīgus nākotnes plānus. Atturieties apkārtējiem paust savas jaunās dzīves nianses. Darbā būtiskas pārmaiņas, bet ar tām tiksit galā samērā viegli, saistībā ar jaunajiem darba pienākumiem uzticētā atbildība nebaidīs. Drīz iegūsit stabilitāti un noteiktību. Var apdomāt biznesa attīstības plānus nākamajam gadam. Palīdziet radiniekam uzņēmējdarbības veidošanā. Neatlieciet uz vēlāku laiku profilaktiskās veselības pārbaudes. Jums var nepatikt atvases jaunais draugs, taču negatīvajai attieksmei jābūt pamatotai.

ŪDENSVĪRS. Viss labais risināsies šī perioda otrajā pusē. Svarīgs ir tuvā cilvēka morālais atbalsts. Priekšroku dosiet darbam vienatnē. Pārvarēsiet biklumu un īstenosiet savus plānus. Uzmanīgi reaģējiet uz pārmaiņām darba tirgū. Ja neapjuksiet, jauns darbības virziens tuvākajā laikā var pamatos mainīt jūsu dzīves prioritātes un ritmu. Spēsit gūt gandarījumu un pierādīt savu varēšanu pilnīgi jaunā jomā. Neizlaidiet no acīm savus bērnus – arī viņiem šis laiks nav viegls, atvases būs apjukušas. Svarīgi mierīgi runāt par notiekošo, neslēpt savu mīlestību, palutināt bērnus, piedāvāt palīdzību. 

ZIVIS. Ar gaišām domām un emocijām spēsit turēties labā līdzsvarā. Raugieties uz notikumiem attālināti un ar dziļu izpratni. Neņemiet ļoti pie sirds apkārtējās nebūšanas. Saspringtas situācijas atrisināsies vienkāršāk, nekā domājāt. Savaldība un miers palīdzēs godam tikt galā ar sarežģītiem jautājumiem. Jaunie mājokļa uzturēšanas noteikumi liks rūpīgāk kalkulēt izdevumus un atturēties no kāda plānota lielāka pirkuma. Atsakieties no tā bez sirdssāpēm – drīz sapratīsit, ka varat mierīgi iztikt bez liekiem tēriņiem. Brīvdienās atļaujieties atslābt, palaiskoties mīļo cilvēku uzmanības lokā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko