Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Nedēļas horoskops 12.-18. novembrim

Nedēļas horoskopu 12.-18. novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Nebūs vajadzības kaut ko pierādīt vai apstrīdēt. Uzlabosies pašsajūta, pieaugs enerģija. Piepildiet vēlēšanos izrunāties ar tuvo cilvēku, iezīmējiet kopīgā ceļa virzienu. Piesaistīs riskanti projekti. Esiet uzmanīgs un pacietīgs, lai iecerēm pienāk īstais laiks. Nesteidzieties pamācīt. Padomdevēja misija būs veiksmīgāka, ja nekļūsit apnicīgs ar gudrām runām. Nejūtieties vainīgs par citu cilvēku izdarītām kļūdām – katram ejams savs ceļš. Neaizbildinieties ar laika trūkumu, kad atvases gribēs izrunāties. Pildiet apsolīto, nekašķējieties. Neesiet mantrausīgs – kas jums pienākas, pats atnāks.

VĒRSIS. Nervozs periods, gaistoši ķīviņi. Īpaši piemērots laiks radošam darbam. Veiciet darbus no sirds, un rezultāti neizpaliks. Nelieli šķēršļi tikai uzturēs sparu turpināt darboties vēlamajā virzienā. Iespējamas nelielas finansiālās veiksmes, taču var traucēt nervozēšana un spītība. Atrodiet jaunus veidus, kā likt lietā praktiskās iemaņas. Novērsiet iekšējo nemieru ar meditāciju un pozitīvām domām. Cilvēkus vērtējiet pozitīvi, tas jūs pašu darīs mierīgāku. Iedrošiniet atvasi, kopā rodiet ceļu uz sadarbošanos mājsēdes laikā. Lietpratīgi organizējiet pārvākšanās gaitu uz jaunu mitekli.

DVĪŅI. Periods ar kritumiem un kāpumiem. Pieņemiet to, ko akceptē jūsu sirds. Pašam vien būs jāgādā par romantiskām vēsmām, bet tas veicinās izdomu un vērīgu apkārtnes izlūkošanu. Izdosies labi turpināt veiksmīgi iesāktus darbus. Var mērķtiecīgi tiekties turpināt izglītību – gadi tam nebūs šķērslis. Veiksies praktisku darbu organizācija. Baudiet pārvietošanos kājām visos iespējamajos virzienos. Apdomājiet, ko varat mainīt vizuālajā jomā dzīvesvietā vai apģērbā. Pat ja tas prasīs pūles, gādājiet par siltu gaisotni ģimenē; neizlieciet apspriešanai problēmas ar dzīvesbiedru vai draugiem.

VĒZIS. Šajā rūpju pilnajā laikā varat kļūt par garīgo ceļvedi mīļotajam cilvēkam. Neizsakiet draugiem kategoriskus spriedumus, domstarpības būs neizbēgamas. Priekšplānā izvirzīsies talantīgi cilvēki, būs iespēja izmantot savā labā situācijas un apstākļu sakritības. Esiet atvērts virtuālām diskusijām. Neticiet tukšiem solījumiem un nereāliem projektiem. Varat pieņemt darba vai mācību piedāvājumu. Pēkšņi var rasties lielāki izdevumi. Centieties nekavēt tikšanās. Periods piemērots ātri ritošam mājas remontam vai dzīvokļa pārkārtošanai.

LAUVA. Ar apņēmību strādāsit pēc plāna, bet traucēs tehniski iemesli. Būsit veikls un taupīgs, deldēsit senu parādu. Iespējams piedāvājums kādu laiku strādāt ārzemēs. Neapjūciet, gaidot zilus brīnumus, bet apsveriet visu, pārbaudiet apstākļus, lai neiznāk čiks. Noteikti slēdziet līgumu. Labi darbosies fantāzija, izpletiet spārnus radošam lidojumam! Atrodiet jomu, kurā nenomāks sadzīves rutīna. Pārdomājiet ziemas sezonas apģērbu, iegādājieties pašu nepieciešamāko – pārējo atradīsit jau drēbju skapī. Būs apņēmība kopā ar dzīvesbiedru veikt nelielu ceļojumu uz siltākām zemēm.

JAUNAVA. Svarīgi, lai pašlaik būtu mierīgs prāts. Traucēs karstasinīga un pārāk enerģiska rīcība. Alksit pēc jaunām vēsmām attiecībās. Greizsirdība cels un arī postīs. Valdiet negatīvās emocijas, jo sekas būs grūti labojamas. Gādājiet, lai nekavējas darbi. Kāds var izgāzt uz jums dusmas. Piedodiet! Nekas nebojās jūsu labo reputāciju. Var gadīties negaidīts priekšlikums, būs vēlme kādam palīdzēt. Uzmanieties no infekcijas. Iespējams izdegšanas sindroms. Izvēlieties mierīgu dienu ritējumu, pietiekami daudz laika atpūtai un miegam. Ieteicama meditācija. Gādājiet par kārtību mājās.

SVARI. Šobrīd nepieciešama tālredzība. Darbs paņems daudz laika, pienākumi liks aizmirst par atpūtu. Iespējamas pārmaiņas noliks jūs izvēles priekšā: iet vai palikt? Klausiet intuīcijai. Viedums palīdzēs izvairīties no problēmām. Taupiet spēkus. Veltiet laiku galvenajam. Necīnieties ar maznozīmīgām lietām. Draugiem var pietrūkt pacietības jūs visu laiku stutēt. Prioritāte ģimenē būs atvašu mācības, bet nepalaidiet garām pārmaiņas bērnu uzvedībā. Ja nepretosities sirdsbalsij, mājās valdīs saticība. Var izvēlēties jaunu matu sakārtojumu vai apģērbu aukstajai sezonai. Nebaidieties eksperimentēt.

SKORPIONS. Saglabājiet sevī labsirdību un pozitīvismu. Ja nebūsit pārguris, pacēlums attiecībās. Par sevi atgādinās nerisinātas lietas. Atmetiet varaskāri. Uzmanīgi apdomājiet lēmumu mainīt darbavietu. Naudas lietās pieklusums, bet bez graša kabatā nebūsiet. Saglabājiet emocionālo līdzsvaru līdz galam neizprastā un saspringtā situācijā. Esiet izpalīdzīgs – cilvēki to neaizmirsīs. Iespējamas komunikācijas problēmas ar tuviem paziņām. Atjautīgi izdosies nogludināt nesaskaņas draugu vidū. Atvērsit sirdi ikvienam, kas nāks ar labām domām. Dzīvesbiedrs cienīs un novērtēs jūsu darbu ārpus mājas.

STRĒLNIEKS. Nesteidzieties un nesteidziniet. Uzturiet dzirksteli attiecībās. Centieties pievērsties nopietniem mērķiem. Aizbildinoties ar nogurumu, nelaidiet garām labu iespēju. Jebkurā situācijā saglabājiet savaldību. Jūsu problēma risināsies vieglāk, nekā iedomājāties. Veiksies nelielā biznesā, taču būs nepieciešama liela pacietība, cenšoties sasniegt kāroto. Bez kurnēšanas pildiet pienākumus mājās. Komunikācijā ar bērniem esiet aušīgāks, vieglāks. Stingri vienojieties par noteiktu kabatas naudu pusaudžiem. Domstarpības ar atvasēm risiniet tikai sarunu ceļā. Gaišas domas dos spēku. 

MEŽĀZIS. Paceliet acis no darba un paraugieties uz mīļoto cilvēku. Sapratīsit, ka būtībā jums ir ļoti laimējies. Darbā būsit saspringts, satrauks iespējamā vadības vai citāda apstākļu maiņa, taču viss nokārtosies. Pabeidziet iesāktās lietas. Jūsu idejas tiks akceptētas, bet prasīs slīpējumu un papildu nodrošinājumu. Nepaveiktais vai pa tukšo solītais var traucēt turpmākajā ceļā. Nepieļaujiet, ka sīks strīds pārvēršas par pamatīgu sprunguli ratos. Atturieties no savtīga draudzības piedāvājuma. Saglabājiet uzticības pilnas attiecības ar mājiniekiem. Brīvdienās dažādojiet fiziskās aktivitātes.

ŪDENSVĪRS. Esiet uzticīgs savām gadu gaitā pārbaudītajām vērtībām, nekrājiet sirdī negatīvas emocijas. Radīsiet spēku sevi uzmundrināt, arī tuvais cilvēks sniegs atbalstu. Sarežģītos gadījumos darbā viegli atradīsit pieņemamas alternatīvas. Darba intervijās esiet vienkāršāks, bez uzspēles. Neuzstājiet uz lietām, kas jums maz zināmas. Izstrādājiet sevī imunitāti pret glaimiem un aprēķina komplimentiem. Brīvdienās atpūtieties mentāli un fiziski. Neizlēmība var radīt nesaskaņas laulāto starpā. Neļaujieties slinki gulšņāt dīvānā, izmantojiet savus enerģijas resursus lietderīgi. Realizējiet lolotus sapņus.

ZIVIS. Ieilgušajos neskaidrību un haosa apstākļos var ņemt virsroku sasprindzinājums un apjukums. Augstu vilni sitīs emocijas. Strīdīgā situācijā būs pārdomāti jāaizstāv savs viedoklis. Noguruma dēļ saasināsies attiecības ar darbabiedriem. Var atbrīvoties reprezentabla vieta hierarhijas augšpusē. Par daudzu iekāroto amatu izcelsies konflikti un matu skaldīšana. Piemērots periods nopietnam naudas ieguldījumam. Agrāk kaitinoša lieta zaudēs savu nozīmību. Esiet draudzīgs un saprotošs pret dzīvesbiedru, ar smaidu uztveriet tuvinieka kaprīzes. Atvašu starpā var izcelties strīdi līdera pozīcijas dēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko