Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ulubele ziedojumu apjoms kritiski sarucis. Aicina iesaistīties uzņēmējus!

Ulubele ir lielākā patversme Latvijā, kas sniedz drošu patvērumu gan pašmāju pazudušajiem un pamestajiem dzīvniekiem, gan arī Ukrainas kara bēgļiem – suņiem. Šobrīd līdz ar Covid-19 pandēmiju, tai sekojošo karu Ukrainā un energoresursu krīzi ir krasi sarucis ziedojumu apjoms – tas samazinājies par vairāk nekā 50%, salīdzinot ar periodu pirms diviem gadiem. Līdz ar to rūpes par šobrīd patversmē mītošajiem teju 500 dzīvniekiem ir būtiski apgrūtinātas.

Tuvojoties gada tumšākajam periodam – ziemai, “Ulubele” īpaši aicina uzņēmējus nepalikt vienaldzīgiem un aktualizēt sociālā atbildīguma tēmas gan savos kolektīvos, gan arī klientu lokā. Patversmes darbinieki aicina atbalstīt ķepaiņus dažādos veidos. Ne tikai naudas ziedojumi, bet arī pakalpojumi un iekšēji organizētas ziedojumu vākšanas akcijas ir lielisks veids, kā palīdzēt. Tāpat arī vērtīgs atbalsts ir talkas patversmes teritorijā, kas ne tikai palīdz sakārtot patversmes apkārtni, bet arī kalpo kā lielisks komandas saliedēšanās pasākums.

“Nelaimē nokļuvušu dzīvnieku beztermiņa patvērums “Ulubelē” šobrīd ir apdraudēts. Lai pievērstu sabiedrības un uzņēmēju uzmanību pamesto dzīvnieku izdzīvošanas iespējām šajos krīzes apstākļos, organizējam akciju “Sasildi ķepiņas Ulubelē”. Tās ietvaros aicinām palīdzēt ikvienu, kam rūp tie, kuri paši par sevi nevar parūpēties,” saka “Ulubele” vadītāja Ilze Džonsone.

Šobrīd “Ulubelē” īpaši priecāsies par tādām dāvanām kā kvalitatīva sausā barība, konservi, cementējošās smiltis kaķiem, izmazgātas segas, pledi, palagi, dvieļi, kas noderēs patversmes slimniekiem, mazuļiem un senioriem.

“Mūsu, “Narvesen” un “Caffeine”, kolektīviem kopīga talkošana “Ulubelē” ir kļuvusi par mīļu tradīciju. Mūsu kolēģi labprāt pievienojas šiem pasākumiem, un talka ir labs veids, kā apvienot sirdsdarbu ar komandas saliedēšanas aktivitātēm. Kopīgiem spēkiem esam gan uzkopuši teritoriju, gan uzstādījuši divus suņu voljērus. Tie ir labie darbi, ar ko komanda lepojas un labprāt asociē sevi, tādēļ aicinām jebkuru uzņēmumu pievienoties un atbalstīt patversmi! Tam nebūt nav jābūt lielam finansiālam ieguldījumam – arī laiks ir neatsverama vērtība,” pieredzē dalās “Reitan Convenience Latvia” Mārketinga un komunikācijas departamenta direktore Ilze Dumceva.

Dzīvnieku patversme “Ulubele” (saukta arī par Līču patversmi) atrodas Stopiņu novada Līčos, “Ozolaine” teritorijā, 800 metru no šosejas mežā . Patversmē tiek izmitināti Rīgas pilsētā, Stopiņu un Mārupes novados izķertie klaiņojošie un bez saimnieka palikušie suņi un kaķi. Dzīvniekus patversmē uzņemam arī pēc individuālas vienošanās, ja vien patversmē ir brīva vieta, lai dzīvnieku uzņemtu. Vairāk par patversmi un aktuālajām vajadzībām iespējams uzzināt šeit!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko