Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Viltus Kazahstānas miljonārs ar Borata akcentu apzog Petras Eklstones savrupmāju

Vīrieti, kurš sevi dēvējis par miljonāru no Kazahstānas, tur aizdomās par Pirmās formulas (F1) vadītāja Bernija Eklstona meitras Petras apzagšanu. Pēc viņa vizītes no B. Eklstona meitas savrupmājas pazuduši juvelierizstrādājumi aptuveni 500 tūkstošu sterliņu mārciņu vērtībā, vēsta laikraksts The Times.

No mājas, kas ir izlikta pārdošanai par 32 miljoniem sterliņu mārciņu, tika nozagti auskari ar briljantiem un Rolex pulkstenis, kas atradās uz kāda galdiņa guļamistabā, kā arī citas, mazāk vērtīgas dārglietas. Zādzība tika atklāta vēl jūlija, tomēr tad informācija par incidentu netika publiskota.

Vīrietis, kas dēvēja sevi par Oļegu, ieradās savrupmājā ar ieganstu apskatīt to lai izlemtu par mājas iegādi, raksta The Daily Telegraph. Apkalpojošais personāls uzskatīja viņu par īstu miljonāru, jo pie mājas vīrietis piebrauca Bentley automašīnā ar vadītāju. Pašas Petras Eklstones mājās tobrīd nebija.

Britu prese vēsta, ka nepazīstamais vīrietis apmeklējis ne tikai šo, bet arī citas dārgas, pārdošanai izliktas mājas tuvākajā apkaimē. Vai arī tajās notikušas zādzības, nav zināms. Pēc aģentu, kuri izrādīja nekustamos īpašumu, vārdiem, svešinieka akcents daudz vairāk līdzinājies Sašas Barona Koena filmā Borats lietotajam, nekā īstam Austrumeiropas akcentam. Bez tam nekustamā īpašuma pircējs visu laiku nēsājis saulesbrilles un nav noņēmis tās pat māju apskates laikā.

Šī nav pirmā reize, kad Bernija Eklstona, kura īpašumu kopvērtību žurnāls Forbes novērtējis 3,8 miljardu ASV dolāru apmērā, meitas kļūst par noziedznieku upuriem. Tā Petras vecāko māsu Tamāru nesen šantažēja viņas bijušais draugs, kāds Dereks Rouzs. Viņš pieprasīja 200 tūkstošus mārciņu apmaiņā pret klusēšanu par abu romānu. 2013. gada februārī D. Rouzam par šantāžu tika piespriests četrus gadus ilgs cietumsods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko