Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Rīdzinieku garšas kārpiņas sola lutināt Gastronomijas festivālā

No 1. līdz 9. septembrim Rīgā, pulcējot vairāk kā 30 galvaspilsētas labākos restorānus, kafejnīcas un bārus, tiks rīkots _Gastronomijas festivāls. _Pilsētniekiem un viesiem ēdienu un dzērienu meistari sola nebijušus piedzīvojumus, gardus pārsteigumus un sulīgus kokteiļus. Festivāls tiek rīkots starptautiskās pārtikas izstādes _Riga Food 2012 _laikā, informēja festivāla organizatori.

Tajā gardas maltītes un dzērienus piedāvās tādi pazīstami galvaspilsētas restorāni kā _Bibliotēka N°1 restorāns, Gutenbergs, _pavāra Mārtiņa Sirmā un viņa domubiedru veidotais _Tam labam būs augt, Kitchen _un citi. Gardus kokteiļus piedāvās arī kultūras bārs _Sapņi un kokteiļi, _vīna bārs Garage, spāņu tapu bārs Madride un citi bāri. „Spilgtākie Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri no 1. līdz 9. septembrim ikvienu aicinās pie sevis, lai priecētu ar ko patiešām īpašu – vēl nebijušām ēdienkartēm, speciāliem piedāvājumiem un īpašām atlaidēm. Veidosim Rīgu par gastronomijas metropoli,” uzsvēra Gastronomijas festivāla koordinators Oskars Šļakota, stāstot, ka festivāla mērķis ir Latvijā popularizēt ārpus mājas ēšanas kultūru.

Ķīpsalas izstāžu zālē rīkotajā pārtikas izstādē Riga Food 2012 apmeklētāji varēs smelties arī idejas savai ēdienkartei, baudīt pavāru, konditoru un bārmeņu šovus, kā arī gūt jaunas zināšanas un informāciju par pārtikas nozari. Pārtikas ražotāji un meistari savukart pārtikas produktu konkursos sacentīsies par Riga Food medaļām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko