Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Piektdien Salacgrīvā - Nakts sēņošanas čempionāts

Piektdien, 14.septembrī Salacgrīvā notiks 10.Nakts sēņošanas čempionāts, aicinot interesentus nevien izbaudīt sēņošanas burvību naktī, bet arī rūpēties par dabas aizsardzību. _Nakts sēņošanas čempionāta _atklāšana notiks plkst. 20.00, bet viesi aicināti ierasties  jau no plkst. 19.30. Pasākumu vadīs ilggadējais sēņošanas patrons Roberts Gobziņš, kurš rūpēsies par labu atmosfēru un pasākuma noslēgumā arī par dejām.

Čempionātam katru gadu ir kāda cita tematika – vienu gadu tā bijusi evolūcija, citu – zvēru karnevāls, bet šogad pasākuma viesi aicināti ierasties mežā ejamā balles tērpā,” pavēstīja Jānis Rozītis, Pasaules Dabas Fonda (PDF) direktors.

Sēņošana mežā naktī notiks īpaši iezīmētā poligonā 1,5 stundas. Lai sēņošana sagādātu prieku, līdzi jāņem arī kabatas lukturītis, koka vai no kāda cita dabas materiāla darināts grozs, nazis, svilpe, ērti un silti apavi un apģērbs, informēja pasākuma rīkotāji. Čempionāta dalībnieki tiek aicināti iepriekš pieteikties, zvanot pat tel. 67505640 vai rakstot [email protected] līdz piektdienas rītam. Pirms pasākuma sēņotājiem būs jāiegādājas simboliska licence, kas vienlaicīgi arī būs ziedojums PDF dabas aizsardzības projektam Savvaļas zirgu, tauru un sumbru atgriešana Latvijas dabā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko