Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Pašmāju zīmols Narciss pošas uz svarīgu modes izstādi Francijā

Šogad savu jauno 2013.gada rudens ziemas kolekciju vienā no vadošajām modes izstādēm Francijā Who's Next Paris prezentēs zīmols NARCISS. Izstādē piedalīsies arī vairāki citi pašmāju zīmoli - One Wolf, QooQoo un Katya Katya Shehurina.

No 2013.gada 19. līdz 22.janvārim modes izstādē Who's Next Paris jaunākās kolekcijas prezentēs vairāk kā 2500 apģērbu un aksesuāru zīmolu, un plānots, ka to apmeklēs vairāki desmiti tūkstošu modes profesionāļu un iepircēju. Vairākus NARCISS jaunākās kolekcijas izstrādājumus izstādīt izvēlējusies arī pazīstamā modes tendeču prognozēšanu un konsultāciju aģentūra NellyRodi, kas Who’s Next Paris ietvaros organizē modes tendeču forumu, informēja NARCISS pārstāve Alīse Deiče.

"Lai gan Parīzē NARCISS kolekcijas izrādām katru sezonu, šī ir pirmā reize, kad piedalīsimies modes izstādē Who’s Next. Parīze noteikti ierindojas svarīgāko pasaules modes centru sarakstā un ir būtiska platforma jaunu kontaktu izveidošanā ar starptautiskajiem iepircējiem, jo īpaši no Āzijas un Tuvajiem Austrumiem. Vēl jo vairāk patiess prieks ir doties uz šo izstādi, jo Who’s Next ietvaros savas kolekcijas šosezon prezentē ne tikai NARCISS, bet arī citi daudzsološi Latvijas modes zīmoli - One Wolf, Qooqoo un KATYA KATYA SHEHURINA," pastāstīja zīmola NARCISS īpašniece Alise Trautmane.

NARCISS 2013.gada rudens-ziemas kolekcijā tiek apspēlēta izpratne par skaistuma– vai tas ir maigs, trausls un pareizs vai var būt arī tumšs, bīstams un apslēpts? Arī šajā kolekcijā NARCISS pieturas pie savām labākajām tradīcijām - izvēlēties tikai augstākās kvalitātes dabīgos materiālus, īpašu uzmanību veltot interesantām, sarežģītām detaļām un apģērbu luksusa apdarei.

Who's Next būs pirmā izstāde, kurā varēs iepazīties ar jaunāko NARCISS kolekciju, taču jau dažas dienas pēc tam to apskatīt būs iespējams Kopenhāgenā (24.-25.janvārī), bet vēlāk atkal Parīzē - modes izstādē Tranoi no 1. lidz 4.martam.

Modes zīmols NARCISS dibināts 2009.gadā un savas kolekcijas pārdod Lielbritānijā, Krievijā, Kuveitā, Apvienotos Arābu Emirātos, Nīderlandē. Zīmols NARCISS 2011. un 2012.gadā tika atzīts par Gada modes zīmolu Baltijas modes federācijas organizētā Latvijas Stila un Modes Balvas ceremonijā un sekmīgi piedalījās LIAA organizētā konkursā "Eksporta un inovācijas balva 2011", ierindojoties finālistu sarakstā kategorijā „Rūpnieciskais dizains".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko