Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 27. decembris
Inita, Elmārs, Helmārs

Lielbritānijā izgudro šokoādi, kas nekūst pat lielā karstumā

Lielbritānijā radīta īpaša šokolāde – proti, tā nekūst pat +40 C temperatūrā. Jaunās šokolādes receptes radītāji – Birmingemas zinātnieki - savu jauno izgudrojumu veltījuši valstīm, kurās valda karsts klimats.

Pagaidām zinātnieki, kuri darbojas koncerna Cadbury paspārnē un ir jau iesnieguši pieteikumu patentam, neatklāj, kāds ir jaunās šokolādes sastāvs. Parasti šokolāde sāk kust +33,8 C grādos. Šokolādes batoniņa izgatavotāji norāda, ka jaunajai šokolādei Dairy Milk piemīt liela „tolerance pret augstu temperatūru“. Proti, tā neizkūst, pat ja trīs stundas atrodas +40 grādu temperatūrā, vēsta izdevums DailyMail.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko