Pagaidām zinātnieki, kuri darbojas koncerna Cadbury paspārnē un ir jau iesnieguši pieteikumu patentam, neatklāj, kāds ir jaunās šokolādes sastāvs. Parasti šokolāde sāk kust +33,8 C grādos. Šokolādes batoniņa izgatavotāji norāda, ka jaunajai šokolādei Dairy Milk piemīt liela „tolerance pret augstu temperatūru“. Proti, tā neizkūst, pat ja trīs stundas atrodas +40 grādu temperatūrā, vēsta izdevums DailyMail.
Lielbritānijā izgudro šokoādi, kas nekūst pat lielā karstumā
Lielbritānijā
radīta īpaša šokolāde – proti, tā nekūst pat +40 C temperatūrā. Jaunās
šokolādes receptes radītāji – Birmingemas zinātnieki - savu jauno izgudrojumu
veltījuši valstīm, kurās valda karsts klimats.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.