Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Krievijā trillera cienīgā izmeklēšanā atklāj striptīza dejotājas nodomu nogalināt savu vīru

Tatarstānas Augstākā tiesa piespriedusi ieslodzījumu bijušajai striptīza dejotājai par killera nolīgšanu ar mērķi nogalināt savu vīru un vīramāti, ziņo portāls themoscowtimes.com. Lai atklātu sievietes nodomus, policija iesaistījusies trillera cienīgā izmeklēšanā, uz tikšanos ar apsūdzēto nosūtot neīstu slepkavu un lūdzot sievietes vīram un viņa mātei notēlot savu nāvi.

Albinas Šaripovas vīrs un vīramāte paziņoja, ka ir piedevuši vaininiecei un lūdza apsūdzētajai piespriest visvieglāko soda mēru, tiesa A.Šaripovai piespriedusi piecu gadu ilgu cietumsodu. 

Tikai pērn ar interneta starpniecību 24 gadus vecā striptīza dejotāja Albina iepazinās ar savu topošo vīru, 37 gadus veco Alekseju Gužovu. "Viņš uz viņu iztērēja apmēram 160 000 rubļu (5 500 ASV dolāru) divu vai trīs mēnešu laikā. Viņai tāda dzīve patika," tiesai pavēstīja galvenais izmeklētājs Pāvels Serovs. 

Pāris apprecējās, taču pēc tam, kad vīrs zaudēja savu darbu, A.Šaripova nolēma noalgot slepkavu, lai viņas īpašumā nonāktu trīs ģimenes īpašumā esošie dzīvokļi un džips. A.Šaripova tikšanos ar slepkavu lūdza noorganizēt savam draugam, kurš par viņas nodomiem informēja policiju. 

Policija uz tikšanos ar sievieti nosūtījusi neīstu slepkavu, kuram viņa samaksājusi 100 dolārus, 100 eiro un 2100 rubļu lielu priekšapmaksu, kā arī piedāvājusi izmantot savu automašīnu VAZ-2114, atklājuši izmeklētāji. Sieviete ierosinājusi algotajam slepkavam ielauzties A.Gužova mājās un, izliekoties par laupītāju, nošaut vīrieti un viņa 61 gadu veco māti. 

Pēc tam, kad policija par A.Šaripovas nodomiem informēja A.Gužovu, viņš, pārliecinājies par policijas rīcībā esošo pierādījumu patiesīgumu, piekritis kopā ar māti inscenēt savu nāvi. 6.novembrī neīstais slepkava piegādājis A.Šaripovai fotogrāfijas, kurā bija redzams jau it kā mirušais vīrs un vīramāte. Brīdī, kad algotais slepkava arī atgriezis A.Šaripovai viņas mašīnu, iejaukusies policija un arestējusi sievieti. 

"Sātans mani novirzīja no ceļa," savā pēdējā runā tiesai atzina A.Šaripova. "Viņš viņu tiešām mīl. Kad viņš precējās, viņš zināja, kāda viņa ir," savukārt medijiem paziņoja prokurors Ildars Mukhamedzinovs. "Zinot, ka viņa noorganizēja ne tikai viņa, bet arī viņa mātes slepkavību, viņš pret viņu ir izturējies ļoti laipni," Pirmajam televīzijas kanālam sacīja prokurors, ziņo themoscowtimes.com

A.Gužovs nav iesniedzis prasību tiesā par laulības šķiršanu, taču, vaicāts par to, žurnālistiem atbildējis: "Tā ir mana personiskā lieta." 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko