Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Iesaki šo ziņu un dodies uz ASV blūzmeņa J.C.Smith koncertu!

Seko Diena.lv sociālajos tīklos Draugiem.lv, Twitter un Facebook, iesaki šo ziņu saviem draugiem. Divi laimīgie šīs ziņas ieteicēji iegūs divus ielūgumus uz šo koncertu!

Nākamotrdien, 26.maijā, kinoteātrī Splendid Palace uzstāsties izcils un ļoti harizmātisks amerikāņu blūza virtuozs J.C.Smith. J.C.Smith uzstājies un piedalījies ierakstos kopā ar tādām leģendām, kā Hubert Sumlin, B.B.King, Buddy Guy, Buddy Miles, Son Seals Willie Bigeyes Smith, Pinetop Perkins un daudziem citiem. 2006 gadā viņa grupa J.C. Smith Band tika atzīta par labāko gada grupu un iekļauta blūza slavas zālē West Coast Blues Hall of Fame. Šī ir visprestižākā blūza balva ASV, kuru saņem ievērojami blūza mūziķi.

J.C. Smith ir vokālists, ģitārists un bundzinieks. Taču bungas viņš atstāja 2000.gadā, kad izveidoja savu grupu J.C. Smith Band un sāka spēlēt tajā tikai kā ģitārists. 2001.gadā iznāca grupas pirmais albums Midnight Creeper, kas guva starptautisku atzinību un ar kuru grupa izbraukāja ASV, Dienvidameriku un Eiropu.

2004.gadā iznāca albums That's What I'm Talk'n'Bout, kuru producēja Grammy laureāte Džoanna Konora (Joanna Connor). Šī albuma ierakstā piedalījās daudzi slaveni blūza izpildītāji, tai skaitā Willie Big Eyes Smith, kurš 20 gadus nostrādāja ar Muddy Waters.

J.C. Smith albums Defining Cool (2009) bija nominēts 52.Grammy balvai kā Labākais mūsdienu blūza albums un 20 nedēļas noturējās topā.

Šo pavasari ASV radiostacijās sāka skanēt jaunais J.C. Smith Band albums Love Mechanics. Ieraksts tapa slavenajā Fantasy Studio, kurā strādājuši arī tādi kulta mūziķi kā Aerosmith, David Bowie, Eric Clapton. Albumā skan kā paša mistera Smita sacerētie skaņdarbi, tā arī citu slavenu blūza autoru aranžējumi.

Ar šī albuma skaņdarbiem J.C. Smith uzstāsies Rīgā. Kopā ar slaveno mūziķi spēlēs pašmāju grupa The Blues Gang. Grupa izveidojās 2004. gada vasarā, kad kopā blūzu sāka spēlēt Dmitrijs Tararins un artrock grupas Biosferamusic dalībnieks Olafs Čanga. Pēc neilga laika grupai pievienojās Aleksandrs Rodioņenko. Grupa ir piedalījusies festivālos Sinepes un Medus 2004, Bildes un Igaunijā, Hapsalā notiekošajā Auguustibluuz.

Biļetes uz koncertu iegādājamas Biļešu paradīze kasēs un  www.bilesuparadize.lv par 10 līdz 25 eiro. Pasākumu organizē kompānija Premier SHOW.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko