Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Hjūstones meita vēlas profesionālas mūziķes karjeru

Proti, 11.februārī vienā no V.Hjūstones vajadzībām noīrētajām viesnīcas istabām bija ieplānots filmēt informatīvu videoklipu ar dziedātāju. Patrīcija pārbaudījusi, vai viesnīcas istaba bija gatava filmēšanai, tad devusies pie V.Hjūstones pa viesnīcas koridoru, bet izdzirdējusi kliedzienus. Viņa ieraudzījusi, ka popdīvas asistente koridorā bija nokritusi uz ceļiem un atkārtojusi: "Ak, mans Dievs, ak, mans Dievs".
Vitnijas Hjūstones meita Bobbi Kristina Brauna pavēstījusi, ka sekos mātes pēdās un pievērsīsies dziedāšanai profesionāli. "Mēs pievērsīsimies dziedāšanai, aktierspēlei, dejošanai. Tas uzliek milzīgu spiedienu, taču viņa mani tam sagatavoja," amerikāņu televīzijas sarunu šovu vadītājai Oprai Vinfrijai sacīja dziedātājas meita. 

Bobbi Kristina atzinusies, ka dažreiz viņai šķiet sirreāli, ka viņas māte ir aizgājusi mūžībā. "Bet es esmu to pieņēmusi," intervijā sacīja popdīvas meita. Negatīvos komentārus, kas izskanējuši saistībā ar V.Hjūstones dzīvi, Bobbi Kristina novērtēja kā "atkritumus". "Viņa tāda nebija," teica Bobbi Kristina. 

Pirmajā Hjūstonu ģimenes publiskajā intervijā pēc popdīvas nāves Bobbi Kristina kopā ar dziedātājas brāli Gariju un viņa sievu Patrīciju sarunā ar O.Vinfriju plašākai publikai pastāstīja, kā tika atklāts, ka V.Hjūstone ir mirusi. 

Patrīcija lūgusi piezvanīt neatliekamās palīdzības dienestam uz telefona numuru "911" kādai no viesnīcas iemītniecēm, kas atvērusi sava numuriņa durvis, lūkojusies, kas notiek koridorā. Kad Patrīcija iegājusi V.Hjūstones numuriņā, viņa kļuvusi par liecinieci tam, kā popdīvu nesekmīgi mēģinājis atdzīvināt viņas brālis Rejs. 

"Man tik ļoti bija viņa žēl," sacīja Patrīcija. Viņa atzinusies, ka neesot spējusi pamest V.Hjūstones istabu pat tad, ko to lūguši paramediķi. "Man par viņu jāiestājas pat tad, kad viņa ir aizgājusi," apgalvoja Patrīcija. 

Patrīcija amerikāņu televīzijas zvaigznei noliegusi faktu, ka V.Hjūstones nāvē būtu vainojamas narkotikas. Viņasprāt, tas kādā dziedātājas dzīves brīdi esot bijis ļoti ticams iznākums, taču popdīva jau bija mainījusi savu dzīvesveidu. "Es satraucos par ko citu. Es redzēju viņu dzenamies pēc sapņa, meklējot mīlestību visās nepareizajās vietās," atklāja Patrīcija. 

Popdīvas brāļa sieva arī nepiekrita apgalvojumam, ka V.Hjūstoni lietot narkotikas pamudinājis viņas bijušais vīrs Bobijs Brauns. "Es nevaru apgalvot, ka viņš iepazīstināja viņu ar narkotikām. Nedomāju, ka tā ir taisnība," sacīja Patrīcija. 

Kā zināms, 48 gadus vecā V.Hjūstone šā gada 11.februārī tika atrasta mirusi viesnīcas numurā Beverlihilsā. Viņa savas karjeras laikā pārdevusi miljoniem ierakstu un saņēmusi virkni balvu, taču arī ilgus gadus cīnījusies ar atkarību no alkohola un narkotikām.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.05.2024.

Kad pavārei piesolīja roku un sirdi, viņai galvā uzreiz ienāca pāris recepšu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko