Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Dziedātāja KeSha turpināšot skriet apkārt armijas zābakos un nākamo albumu veltīšot kareivja tēmai

Dziedātāja KeSha jeb Ke$ha, kura kļuva pazīstama ar savu singlu _Tik Tok _un pirmo albumu visā pasaulē pārdevusi 15 miljonos eksemplāru, gada beigās plāno izdot savu otro skaņu plati.

„Pirmais ieraksts bija par manu dzīvi Losandželosā, kā mēģinu samaksāt īri, labi pavadīt laiku un izskatīties lieliski, par to nemaksājot ne nieka,“ stāstīja dziedātāja.

Pēc pirmās plates iznākšanas dziedātāja atklājusi, ka viņas mūzika spēj aizsniegt cilvēkus, tāpēc „esmu apjautusi, ka man ir tāda kā sociālā atbildība, lai viss, ko es teiktu, būtu pozitīvs“. „Nākamā ieraksta pamattēma būs kareivis – ar pozitīvo vēsti, ka ikvienā no mums slēpjas karotājs,“ Ke$has pavēstīto izdevumam V magazine citēja CNN.

Dziedātāja ir pārliecināta, ka viņas fani būs pārsteigti par jauno skaņu plati, jo viņa spējot radīt ko vairāk par „muļķīgu balto meiteņu repu“. Taču Ke$ha arī atzina, ka jaunais albums nebūs avangardisks džezs. „Es rakstu popdziesmas. Tieši tā,“ paudusi dziedātāja, norādot, ka viņa nāk no ASV Dienvidiem un viņu ietekmējot arī dvēseliska mūzika.

Dziedātāja vienmēr uzsvērusi, ka slava neietekmēs viņas ģērbšanās stilu – viņa nekad nekļūšot par glamūrīgu jaunkundzi, kas staigā augstpapēžu kurpēs. „Es nekad neesmu bijusi foršais bērns, es vidusskolā netiku uzskatīta par seksīgu. Nekad nebiju populāra. Taču tev nav jābūt perfektam, lai būtu bagāts un veiksmīgs,“ uzsvērusi dziedātāja no Tenesijas štata.

„Ir pasaules popzvaigznes un tad esmu es – viņu mazā netīrā māšele,“ uzsvērusi 25 gadus vecā dziedātāja, norādot, ka nekad netērēšot pārāk daudz laika stilistiem un skaistumsalonu apmeklēšanai. Viņa sola arī turpmāk „skriet apkārt“ armijas zābakos, nevis valkāt augstpapēžu kurpes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko