Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Novados

Lielā Talka atsauc savu palīdzību talkotājiem Ogrē

Reaģējot uz Ogres novada iedzīvotāju vēlmi rīkot talku, Lielās Talkas organizatori pieņēma lēmumu palīdzēt ogrēniešiem tās organizēšanā, sagādājot talkošanas maisus un vienojoties ar atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu par bezmaksas savākto talkas atkritumu izvešanu. Tomēr situācija ir mainījusies, vēsta organizatori.

VARAM izvērtēs situāciju Ogrē

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS) uzdevis ministrijas darbiniekiem izvērtēt situāciju Ogres novada pašvaldībā, aģentūrai LETA teica ministrs.

Ogres muzeja direktore pašvaldībai uzteikusi darbu

Īsi pirms Ogres novada domes ārkārtas sēdē, kurā bija plānots lemt par Ogres Vēstures un mākslas muzeja direktores direktores Evijas Smiltnieces atstādināšanu no amata uz laiku, viņa pašvaldībai uzteikusi darbu, aģentūru LETA informēja direktore.

Ventspils pludmale tiek sagatavota vasaras peldsezonai

Iestājoties siltākiem laikapstākļiem ir uzsākta Ventspils pludmales sagatavošana peldsezonai, uzstādot dažādus pludmales aprīkojumus. Šogad oficiālais peldsezonas sākums ir 15. maijs, un tas ilgs līdz pat 15. septembrim, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Daugavpilī atcelts izsludinātais oranžais brīdinājums

Šodien plkst.8 Daugavas ūdens līmenis Daugavpilī bija 7,46 metri virs stacijas nulles atzīmes, līdz ar to tiek atcelts 6.aprīlī izsludinātais oranžais brīdinājums par potenciālajiem plūdiem, uzzināts Daugavpils pilsētas pašvaldībā.