Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Novados

Rēzeknes mērs Bartaševičs atstādināts no amata

Šodien Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV) parakstījusi rīkojumu par Rēzeknes mēra Aleksandra Bartaševiča (Kopā Latvijai) atstādināšanu par nozīmīgiem pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja ministrijā.

Vidzemes slimnīcā sagaidīti šī gada pirmie trīnīši – visi puisīši

Šīs nedēļas sākumā Vidzemes slimnīcā, vecāku Ilzes un Braena ģimenē, ienāca trīs jaunas atvasītes – Evans, Stefans un Neitans, kas arī šādā secībā ieraudzīja pasauli. Vidzemes slimnīcā šajā gadā šie ir pirmie trīnīši, un iepriecināja ne tikai visus ģimenes locekļus, bet arī slimnīcas personālu.

Maksu par iebraukšanu Jūrmalā pagaidām turpinās iekasēt līdzšinējā kārtībā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) līdz šim nav apstiprinājusi Jūrmalas domes 29.jūnijā pieņemtos saistošos noteikumus par iebraukšanas maksas noteikšanu Jūrmalā visu gadu, līdz ar to pašlaik paliek spēkā līdzšinējā kārtība, kad ziemas sezonā par iebraukšanu kūrortpilsētā nav jāmaksā.

Mainās Vidzemes šosejas remontdarbu apbraucamais ceļš

Vidzemes šosejas (A2) remontdarbu laikā slēgtos posmos no otrdienas var apbraukt pa reģionālo autoceļu Valmiera-Cēsis-Drabeši (P20) un vietējo ceļu Cēsis-Rāmuļi-Bānūži (V294), aģentūru LETA informēja VSIA Latvijas valsts ceļi (LVC) pārstāvji.

Bērziņa lēmumu par Bartaševiča iespējamo atstādināšanu sola tuvākajā laikā

Lēmums par Rēzeknes domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča (Kopā Latvijai) iespējamo atstādināšanu varētu būt tuvākajā laikā. Kā aģentūrai LETA norādīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministres Ingas Bērziņas (JV) birojā, Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja atstādināšanas procedūra ir sākta.

Satiksmei atklās Ķekavas apvedceļu

Piektdien, 13. oktobrī, plkst. 11.00 satiksmes ministrs Kaspars Briškens, VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC) valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Lazdovskis, privātā partnera pārstāvis, TIIC vadītājs Manuels Ravara Karijs, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) direktora vietnieks Mārtiņš Brencis, Ziemeļu Investīciju bankas viceprezidente Šanete Vītaspa un Eiropas Investīciju bankas Baltijas biroja vadītāja Virginija Gecaite atklās jaunizbūvēto Ķekavas apvedceļu, informē Latvijas Valsts ceļi.