Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

FOTO: Atklāj šī gada rallija čempionātu sezonu

Jaunā gada pirmais mēnesis priecējis ar diviem notikumiem Latvijas auto dzīvē – ar Rally Alūksne 2018 atklāta šī gada rallija čempionātu sezona un Baltijas tirgū ienācis apvidus auto Toyota Land Cruiser jaunākais modelis. Šī modeļa prezentācija norisinājās vienlaikus ar Rally Alūksne 2018 no šā gada 19. līdz 20. janvārim.

100 ideju, ko paveikt šogad - Latvijas valsts simtgadē © DIENA(3)

2018. gadā aprit simts gadi kopš proklamēta Latvijas valsts. Mūsu valsts netapa vienā dienā, tā bija mērķtiecīga, drosmīga un tālredzīga Latvijas cilvēku rīcība. Arī šodien mums pa spēkam ir viss, kam ticam. Tāpēc valsts simtgadē ikviens aicināts dāvināt savu laiku labiem darbiem pašiem sev un Latvijai, lai kopīgi paveiktu nozīmīgas lietas.

Šakira atceļ koncertturneju

Kolumbijas popmūzikas zvaigzne Šakira trešdien atcēla savas pasaules koncertturnejas atlikušo daļu, jo viņai ir radusies problēma ar balss saitēm, bet sacīja, ka cer atgriezties uz skatuves nākamā gada jūnijā.

Foto: Sveču mežs Sietiņieža apkārtnē(4)

Pirmajos Ziemassvētkos, 25.decembrī, no plkst.16, notika jau ceturtais noskaņu pasākums Sveču mežs, izgaismojot baltā smilšakmens atsegumu – Sietiņiezi Vaidavas pagastā, Kocēnu novadā, informēja pasākuma pārstāvji.