Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Kā sagatavot ādu saulainajai sezonai

Straujiem soļiem tuvojas ilgi gaidītais pavasaris, kad saule mūs lutina arvien biežāk un dienas kļūst garākas. Šajā laikā labprāt dodamies ārā, lai izbaudītu siltā gaisa vērsmas un tvertu saules starus. Taču šis ir brīdis, kurā notiekti nevajag aizmirst par sejas un ķermeņa ādas sagatavošanu saulainajai sezonai, lai parūpētos par tās veselību, skaistumu un aizsardzību.
Reklāmraksts

Kādas drošības funkcijas nodrošina kvalitatīvi autokrēsliņi?

Vecāku svarīgākais uzdevums ir rūpēties par sava bērna drošību. Tieši tāpēc autokrēsls ir obligāts pirkums, kas jāveic vēl pirms mazulīša dzimšanas, jo jau pirmajā braucienā no dzemdību nama, bērniņam jāatrodas autokrēsliņā.
Reklāmraksts

Lenstream.lv

Lenstream.lv ir uzņēmums, kas specializējas metālapstrādē, piedāvājot dažādus pakalpojumus, kas nodrošina kvalitatīvas un precīzas metāla izstrādājumu ražošanu. Mūsu pakalpojumu klāsts ietver cauruļu griešanu ar fiber, metāla lokšņu griešanu, metāla locīšanu, metāla pulēšanu, metināšanu, metāla krāsošanu un montāžu.
Reklāmraksts

Jauns viedpulkstenis – 2023. gada aktuālākās tendences!

Viedpulkstenis pēdējos gados ir kļuvis par vienu no vispirktākajām viedierīcēm un, tehnoloģijām attīstoties, arī par teju obligātu papildinājumu mūsu viedtelefonam. Un tie, kam viedpulksteņa vēl nav, varētu spriest, ka viedtelefons jau tāpat nodrošina visas nepieciešamās funkcijas, tāpēc šāda papildu ierīce nemaz nav nepieciešama.
Reklāmraksts

Svarīgākie jautājumi, uz kuriem jāatbild, meklējot piemērotu bērnu spilvenu

Gaidot jaunu ģimenes locekli, īpaši pirmo atvasi, sagatavošanās uzdevumu saraksts patiešām ir diezgan garš. Dažreiz pat 9 mēnešu gaidīšanas laika var šķist par maz! Tomēr pēc kāda laika un pietiekamas vecāku pieredzes daudzi vienkārši pasmejas, ka tas, par ko viņi tik ļoti uztraucās, patiesībā tas izrādījās pilnīgi lieki. Protams, ir daudz lietu, kas ir īpaši jāiegādājas, lai nodrošinātu jūsu mazulim pilnīgu komfortu.
Reklāmraksts

Mauriņa traktori – kā izvēlēties īsto?

Pavasaris nupat jau ir klāt, līdz ar to arī dažādi dārza darbi. Un, ja tev ir savs dārzs, piemājas pagalms vai lauku māja, tu noteikti ar ilgošanos gaidi patīkamo pavasara rušināšanos dārzā, sakopšanas talkas, sēšanas darbus un pirmo piknika reizi. Un, nemaz ne tik tālu ir arī laiks, kad būs jāsāk plānot šī gada pirmā zāles pļaušana. Tas ir darbiņš, kas var patikt vairāk vai mazāk, taču tikko nopļauts, gluds un mīksts mauriņš un svaigas zāles smarža vienaldzīgu atstās vien reto.
Reklāmraksts

Cik maksā auto aplīmēšana ar plēvi? Kādi ir ieguvumi?

Auto aplīmēšana ar plēvi nav nekāds jaunums, tomēr tas vēl joprojām ir populārs veids, kā salīdzinoši ātri, vienkārši, kā arī bez pamatīga finansiālā ieguldījuma iegūt pavisam svaigu un/vai pilnībā citādu auto virsbūvi. Turklāt, šādai auto aplīmēšanai ir viena būtiska priekšrocība - materiālu var ne tikai diezgan vienkārši uzlīmēt, bet arī noplēst. Arī Jūs apsverat domu aplīmēt savu auto ar plēvi? Šajā rakstā stāstām vairāk par to, kas tas ir, ko par to jāzina, cik tas maksā un kādi ir ieguvumi!
Reklāmraksts

Kā SEO pakalpojumi noder biznesa attīstībā?

Šobrīd, kad interneta sniegtajām iespējām ir tik nozīmīga loma, arī liela daļa uzņēmumu meklē veidus, kā būt pamanāmiem digitālajā vidē un sasniegt iespējami vairāk klientu. Tas ne vienmēr ir vienkāršs uzdevums, īpaši, ja trūkst atbilstošas pieredzes un zināšanu. Ar ko vispār sākt? Kas ir SEO? Ko vēl ņemt vērā, lai iecerētais izdotos?
Reklāmraksts

Ko izvēlēties – ziemas riepas ar vai bez radzēm?

Ziemas riepas ar radzēm nodrošina labu saķeri uz ceļiem ar apledojumu vai pieblīvētu sniegu, taču savu efektivitāti zaudē uz gluda asfalta seguma, jo pagarinās bremzēšanas ceļš, samazinās saķere ar ceļu un pieaug degvielas patēriņš. Turklāt, radžotas riepas bojā asfalta segumu, tādēļ to lietošana ir ierobežota. Tādēļ ikdienā biežāk izmantoto ceļu kvalitāte ziemā un braukšanas paradumi ir vieni no būtiskākajiem faktoriem, kas ietekmē ziemas riepu izvēli ar vai bez radzēm.
Reklāmraksts

5 ieteikumi tiem, kuri vēlas strādāt loģistikas nozarē

Loģistikas nozarē strādājošajiem izaicinājumi nav sveši - jaunās tehnoloģijas, e-komercija, konkurence un citi ārēji faktori - tas viss ietekmē ikdienas darbus. Tieši tādēļ darbs loģistikā ir piemērots ar iniciatīvu un augstu atbildības sajūtu apveltītiem cilvēkiem, kas gatavi apgūt jaunas prasmes un gūt panākumus. Raksta turpinājumā pieci ieteikumi tiem, kuri apsver darbu loģistikas nozarē.
Reklāmraksts

Pirmā trimestra skrīnings no A līdz Z

No brīža, kad topošā māmiņa un tētis uzzina par jaunas dzīvības ienākšanu ģimenē, sākas brīnumains, priekpilns, taču vienlaikus arī satraucošs laiks jauno vecāku dzīvēs. Un nav nozīmes, vai ģimenē jau ir kāds lielāks brālītis vai māsiņa, ik katra grūtniecība ir pavisam individuāla un jauna pieredze.
Reklāmraksts

5 iemesli, kāpēc pāreja uz A klases biroju telpām ir gudrākais lēmums

Biroja telpu izvēle ir viens no uzņēmuma veiksmes faktoriem. Plašās, ergonomiskās, pievilcīgās telpās darbs veicas raitāk un idejas raisās radošāk. Turklāt kvalitatīvās darba telpās darbinieki izjūt mazāku stresu, jūtas komfortabli un mierīgi, kā arī strādā produktīvāk . Kādu biroju izvēlēties? Biroja telpu piedāvājums ir pietiekami plašs, lai tajā būtu vieglāk orientēties, izdalījām 5 iemeslus, kāpēc tieši pāreja uz A klases biroju telpām būs gudrs lēmums.
Reklāmraksts

Kāpēc svarīgi veikt auto diagnostiku?

Tāpat kā cilvēkiem, arī automašīnām ik pa laikam nepieciešamas ''veselības'' pārbaudes - regulāra auto diagnostika palīdz konstatēt auto problēmas vēl pirms nepieciešams dārgs remonts vai, vēl sliktāk, auto piedzīvojis tehniskas ķibeles, piedaloties ceļu satiksmē. Lai gan daudzi uzskata, ka diagnostiskā pārbaude nepieciešama vien tad, kad iedegas ''check engine'' lampiņa, diagnostika būtu jāieplāno vismaz reizi gadā. Turpinājumā sīkāk par to, kāpēc svarīgi veikt auto diagnostiku!
Reklāmraksts

Studio tipa dzīvokļa interjers – pieci padomi, kā to uzlabot

Lai studio tipa dzīvoklis vienlaicīgi būtu gan skaists, gan funkcionāls, var nākties krietni palauzīt galvu. Nelielais kvadrātmetru skaits, atvērtais plānojums un citi faktori nāk komplektā ar dažādiem izaicinājumiem. Taču, ja ņemsi vērā šajā rakstā minētos padomus, Tava studio tipa dzīvokļa interjers būs lielisks ikvienā aspektā!
Reklāmraksts

Plānojiet savu e-pasta mārketingu gudri - Smaily un MailChimp salīdzinājums

Neatkarīgi no jūsu uzņēmējdarbības veida e-pasta mārketings ir viena no svarīgākajām funkcionējošas mārketinga iekārtas daļām - tā ir pieejama, efektīva un rentabla. Tomēr lielākā daļa e-pasta mārketinga pakalpojumu sniedzēju pilnībā neaptver šos obligātos aprakstus. Tas nozīmē, ka tas ir atkarīgs no jūsu izvēles, vai jūsu informatīvie izdevumi, reklāmas un darījumu e-pasta ziņojumi kalpo savam mērķim.