Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Futbols

Beils realizē "pendeli" un izglābj Velsu no zaudējuma ASV

Geretam Beilam astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām realizējot 11 metru soda sitienu, Velsas futbola izlase pirmdien Pasaules kausa finālturnīra pirmajā mačā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar ASV. Amerikāņu labā vārtus guva Timotejs Veā.

Nopelna cīņu par kausu © DIENA

Blāvu kolektīvo sniegumu glāba pāris individuāli spilgtas epizodes, lai Latvijas futbola valstsvienība sasniegtu Baltijas līgas finālu.

Pretrunīgie futbola svētki © DIENA

Bieži kritizēts, pretrunīgi vērtēts un pēdējais pašreizējā formātā – ar mājinieces Kataras un Ekvadoras spēli svētdien sāksies 22. Pasaules kausa finālturnīrs futbolā.

Vēsturisks un principiāls duelis © DIENA

Atgūt pērn zaudēto Baltijas kausu un sākt būvēt pamatus Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram šajā nedēļā lūkos Latvijas valstsvienības futbolisti. Pusfinālā trešdien pulksten 19 Daugavas stadionā pretiniekos būs Igaunija, kas pārtrauca Latvijas četru uzvaru sēriju senākajā joprojām rīkotajā valstsvienību turnīrā. Paralēli Viļņā otrā pusfinālā Lietuva uzņems Islandi, fināls 19. novembrī notiks Rīgā vai Lietuvā.

Ronaldu jūtas nodots no Mančestras United puses

Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu uzskata, ka Mančestras United klubs ir viņu nodevis un vēlas atbrīvoties no spēlētāja, futbolists atklāja intervijā ar žurnālistu Pīrsu Morganu.

Virslīgas pēdējā kārtā cīņa par titulu un izdzīvošanu © DIENA

Zelta rudens gaidas Valmierā un Rīgā, kā arī divu uz jauniešu akadēmiju bāzētu komandu savstarpējā cīņa par izdzīvošanu elitē veidos pašmāju futbola sezonas kulmināciju Optibet Virslīgas čempionāta pēdējā kārtā. Valmiera FC ar uzvaru Liepājā var nodrošināt savu pirmo Latvijas čempionu titulu, bet Riga FC nepieciešama uzvara galvaspilsētas lielklubu duelī, lai pārtvertu kausu līderu klupiena gadījumā. Visas pēdējās kārtas spēles 12. novembrī sāksies pulksten 13, cīņa no Liepājas – LTV7 tiešraidē.