Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Futbols

Virslīgas līdervienību spēlē tribīnēs cietis bērns

Optibet Latvijas futbola virslīgas līdervienība Valmiera vēl drīzu atveseļošanos spēlē ar Riga svētdien 28.kārtas centrālajā mačā Valmierā no pirotehnikas cietušam zēnam, vēsta kluba ieraksts tā Twitter kontā.

Chelsea atlaiž galveno treneri Tuhelu, Leipzig šķiras no Tedesko

Pēc otrdien piedzīvotā zaudējuma UEFA Čempionu līgas (ČL) grupu turnīra pirmās kārtas mačā pret Zagrebas Dinamo, trešdien no amata atbrīvots Anglijas premjerlīgas vienības Londonas Chelsea treneris Tomass Tuhels, ziņo klubs. Tāpat pēc klupiena pret Ukrainas vienību Doneckas Šahtar darbu zaudejis Vācijas bundeslīgas vienības RB Leipzig galvenais treneris Domeniko Tedesko.

Futbola zelta rudens © DIENA

Šis rudens gaidāms ļoti aizraujošs futbola līdzjutējiem, turklāt augstākās klases spēles būs baudāmās ne tikai TV ekrānos, bet arī tepat klātienē Skonto stadionā, jo pēc 13 gadu pārtraukuma Latvija atgriezīsies eirokausu grupu turnīrā un 15. septembrī mūsu valsts čempione RFS pret Skotijas vienību Edinburgas Hearts aizvadīs pirmo mājas spēli UEFA Konferences līgas pamatturnīrā. Par gaidāmo cīņu un aizraujošo futbola rudeni stāsta RFS ģenerāldirektors un Latvijas izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Māris Verpakovskis.

UEFA prezidents viesosies Latvijā un runās par futbola stadiona būvniecību

Divu dienu vizītē Latviju 21. un 22. septembrī pēc Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta Vadima Ļašenko uzaicinājuma apmeklēs Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) prezidents Aleksanders Čeferins, kuram paredzētas vairākas tikšanās ar augstām valsts un pašvaldību amatpersonām. Vizītes galvenais mērķis ir virzīt jautājumu par nacionālā futbola stadiona būvniecību Rīgā.

Futbolistēm cerīgs sniegums, taču neiepriecinošs iznākums © DIENA

Ar sāpīgiem zaudējumiem Skopjē un Jūrmalā 2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīru noslēdza Latvijas dāmu futbola valstsvienība. Cikla pēdējās spēlēs neizdevās nosargāt pārsvaru, turklāt palika neizmantotas vairākas labas vārtu gūšanas iespējas zaudējumos Ziemeļmaķedonijai (2:3) un Ziemeļīrijai (1:3). Romāna Kvačova vadītā komanda vienīgo panākumu desmit spēlēs izcīnīja Jāņu dienā pret Luksemburgu un palika pēdējā sešu vienību konkurencē.