Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Riga atspēlējas un maču ar RFS noslēdz neizšķirti

"Riga" svētdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas otrā apļa noslēgumā atspēlējās no divu vārtu deficīta un izbraukumā maču ar RFS noslēdza neizšķirti ar rezultātu 2:2 (0:1).

Laukuma saimnieki izvirzījās vadībā jau desmitajā minūtē, kad pēc Roberta Savaļnieka izpildītā stūra sitiena ar galvu bumbu "Riga" vārtos raidīja Žiga Lipuščeks.

Nepilnas 15 minūtes vēlāk Emersonu Santanu pie saviem vārtiem nespēja apturēt "Riga" spēlētāji un uz viesu vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. "Pendeli" devās izpildīt Lipuščeks, taču viņa sitienu pa vārtu vidu atvairīja "Riga" vārtsargs Rihards Matrevics.

Otrā puslaika ievadā pēc nepilnām septiņām minūtēm RFS dubultoja pārsvaru, pēc Sedrika Kuadio piespēles no tuvas distances vārtus gūstot Ismaelam Diomandē.

Astoņas minūtes pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem "Riga" labā pirmos vārtus guva Usejnu Njangs, kurš samazināja viesu deficītu līdz vienam precīzam sitienam, bet 71.minūtē Baba Musā, izmantojot pretinieku vārtsarga kļūdu, izlīdzināja rezultātu.

Sezonas pirmajā savstarpējā spēlē - Superkausā - pēcspēles sitienu sērijā pārāki bija "Riga" futbolisti, savukārt virslīgas pirmā apļa noslēgumā ar 2:1 uzvarēja RFS.

Piektdien 18.kārtas ievadā "Valmiera" mājās ar 6:1 sagrāva "Tukums 2000"/"Telms" komandu, bet sestdien "Liepāja" un "Daugavpils" cīnījās neizšķirti 1:1. Savukārt svētdien "Grobiņa"/LFS savā laukumā ar 4:2 guva panākumu pār "Jelgavu" un "Auda" ar 4:0 sagrāva "Metta" vienību.

Līdere ar 44 punktiem 18 spēlēs ir RFS, 39 punkti ir "Riga" komandai, 36 punkti - "Valmierai", 28 punkti  - "Daugavpilij", 25 punkti - "Audai" un 18 punkti - "Tukums 2000"/"Telms" komandai. 16 punktus ir sakrājusi "Metta" un "Grobiņai"/LFS, 15 punkti ir "Liepājai", bet 12 punkti - "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi