Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

papildināts (11:23) - Kopenhāgenas šāvējs nogalināts

Dānijas policija svētdienas rītā nogalinājusi vīrieti, kas Kopenhāgenā sarīkoja divas apšaudes, nogalinot divus cilvēkus un ievainojot piecus.Uzbrucējs nogalināts Nerebro rajonā, kur viņš atklāja uguni uz policistiem.Kā ziņots, sestdien Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā tika apšaudīta kafejnīca, kurā notika mākslai, zaimošanai un vārda brīvībai veltīts pasākums, ievainojot trīs policistus, kā arī nošaujot 40 gadus vecu dāni.

Agrā svētdienas rītā pie Kopenhāgenas galvenās sinagogas nogalināts kāds ebreju vīrietis un ievainoti divi policisti. Sinagogā notika ebreju svinības, un nošautais vīrietis apsargāja ieeju ēkā.Videonovērošanas kameru ieraksti liecina, ka abus uzbrukumus veicis viens cilvēks, informēja Dānijas policija.Meklējot iespējamo uzbrucēju, Dānijas policija uzraudzīja kādu dzīvokli Nerebro rajonā, gaidot tā iemītnieka atgriešanos. Kad vīrietis svētdienas rītā parādījās, viņš atklāja uguni uz policistiem. Likumsargi atbildē atklāja uguni un nogalināja vīrieti."Mēs esam pārliecināti, ka par abām apšaudēm ir atbildīgs viens cilvēks, un mēs uzskatām, ka pie Nerebro stacijas policijas nošautais cilvēks ir atbildīgs par abiem uzbrukumiem," preses konferencē paziņoja Kopenhāgenas policijas pārstāvis Torbens Melgords Jensens.Dānijas policija informēja, ka Kopenhāgenas ielās turpinās patrulēt palielināts skaits policistu.

Papildināta visa ziņa un galerija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Pretsastrēguma biļete

Pašvaldība pirmdien un otrdien atļāva autovadītājiem braukt Rīgas sabiedriskajā transportā bez maksas. Tā dēvētās "sniega biļetes" raisījušas jautājumus no iedzīvotājiem, kam nav automašīnas...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats