Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Uz e-talona būs Katrīnas Vasiļjevas zīmējums

Šā gada beigās uz dzeltenā e-talona tiks attēlots Katrīnas Vasiļjevas zīmējums, nolemts Rīgas Satiksmes (RS) interneta vietnē notikušajā balsojumā. Par K. Vasiļevas zīmējumu balsojuši 993 no 2476 aptaujas dalībniekiem.

Otro vietu ar 305 balsīm ieguvis Veronikas Vasiļjevas zīmējums, bet trešajā vietā ar 235 balsīm ir S. Māras-Dances zīmējums. Kopumā balsošana Rīgas satiksmes interneta mājas lapā bija iespējama par 13 bērnu zīmējumiem.

RS sadarbībā ar labdarības kampaņu Taureņa Efekts 24. maijā rīkoja pasākumu Rīgas pilsētas bērnu nama bērniem 5. tramvaju depo, Brīvības ielā 191. Pieredzes diena sākās ar ekskursiju pa plašo depo teritoriju. Pēc tās mākslinieka Jaņa Anmaņa vadībā bērni depo redzēto attēloja zīmējumos, kuri bija apskatāmi Rīgas satiksmes interneta mājas lapā un par kuriem varēja nobalsot ikviens lapas apmeklētājs.

Tradīciju reizi gadā rīkot pasākumu bērniem, kura ietvaros tiek zīmēti zīmējumi e-talonam, Rīgas satiksme iedibināja 2010.gadā, kad par labāko zīmējumu interneta mājas lapas apmeklētāji atzina Vinetas Siliņas zīmēto zemās grīdas tramvaju. Savukārt 2011.gadā balsotāji nolēma, ka uz e-talona jāizvieto Kristofera Krūmiņa zīmējums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses