Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Lufthansa dubultos lidojumu skaitu no Rīgas uz Frankfurti

Aviokompānija Lufthansa 2012. gada vasaras sarakstā dubultos lidojumu skaitu no Rīgas uz Frankfurti – reisi starp divām pilsētām notiks divas reizes dienā, un tos apkalpos aviokompānijas modernākais gaisa laineris Airbus A319-100, kas paredzēts nelielu attālumu lidojumiem, portālu Diena.lv informēja lidsabiedrības pārstāvji.

Jaunais reiss LH 893 no Rīgas pirmo reizi izlidos 2012. gada 25. marta rītā plkst. 08.05, papildinot reisu LH891, kas no Latvijas galvaspilsētas izlido pēcpusdienā plkst.14.15.

"Ar šiem papildu reisiem starp Rīgu un Frankfurti, Lufthansa piedāvās pasažieriem no Latvijas un citām Baltijas valstīm iespējami labākos lidojumu savienojumus, lai nokļūtu vairāk nekā 200 galamērķos, vairāk nekā 80 pasaules valstīs," skaidroja Lufthansa ģenerāldirektors Skandināvija, Somijā un Baltijas valstīs Harro Juliuss Petersens.

Jaunais rīta reiss ir savienots ar lidojumiem uz daudzām ASV, Dienvidamērikas, Āfrikas, Āzijas un Eiropas pilsētām. Lidojumu biežums tiks palielināts no 7 līdz 14 reisiem nedēļā. Frankfurte ir pasaulē visstraujāk augošais gaisa satiksmes megamezgls, kas apkalpo 50 miljonus pasažieru gadā.

Jaunā reisa atklāšana ir arī apliecinājums stiprajām saiknēm ar Latviju, un tas veltīts 20. gadadienai, kopš aviokompānija uzsāka lidojumus uz Rīgu. 1991. gada 27. oktobrī Rīgas lidostā pirmo reizi nolaidās Lufthansa aviolaineris. Toreiz Boeing 737 lidoja no Frankfurtes uz Rīgu trīs reizes nedēļā un pēc tam caur Sanktpēterburgu atgriezās Vācijā. Rīga bija pirmā galvaspilsēta Baltijā, ko Lufthansa izvēlējās savas darbības paplašināšanai Austrumeiropā pagājušā gadsimta 90. gados.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses