Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Stenders saņēmis Latvijas labākā personāla vadības projekta balvu

Uzņēmums Stenders saņēmis _Latvijas Personāla vadīšanas asociācija _balvu par labāko _Personāla vadības Gada Projektu 2012, _kas ir LPVA  augstākais novērtējums personāla vadības jomā.

Konkursā Stenders piedalījās ar starptautisku projektu - e.STENDERS jeb elektronisko mācību vidi.

"e.STENDERS ir vieta, kur mājo daudzi praktiski instrumenti, kā attīstīt un uzturēt augstu klientu apkalpošanas līmeni Stenders veikalos visā pasaulē. Nu jau 2 gadu pieredze rāda, ka aktīva e.STENDERS lietošana būtiski palīdz kāpināt vidējo pirkumu. Mūsu mazumtirdzniecības tīklā 2010. gadā vidējais pirkums pieauga par 11%, bet 2011. gadā – jau par 15%.  Vidējā pirkuma izaugsme ir vērojama visos veikalos, kuru vadītāji un pārdevēji izmanto e.STENDERS pieejamos mācību rīkus.

"Konkursa žūrija, manuprāt, visaugstāk novērtēja to, ka e.STENDERS un starptautisko mācību sistēmu esam izveidojuši paši saviem spēkiem. Sadarbības partneri INTEA  piesaistījām tikai mācību spēļu izstrādei. Tas dod tādu labu sajūtu, ka pavisam mazā darba grupā ar nelieliem resursiem var sasniegt tik daudz,” stāsta e.STENDERS  projekta vadītāja Inga Aļeinikova.

Konkursa mērķis ir popularizēt personāla vadības nozari, celt personāla speciālistu kompetenci, kā arī parādīt efektīva personāla vadības darba pozitīvo ietekmi uz uzņēmuma attīstību.

Stenders starptautiskais veikalu tīkls veidots pēc franšīzes tipa biznesa modeļa. Līdz ar to uzņēmumam nav tiešas ietekmes un kontroles pār franšīzes ņēmēju mācību sistēmu. Tas rada nopietnu izaicinājumu efektīvas mācību sistēmas izveidei.

"Mums bija svarīgi radīt tādu mācību instrumentu, kas mācībām piesaistītu Stenders pārdevējus visā pasaulē. Tam bija jābūt kaut kam interesantam un vērtīgam, lai franšīzes partneri un pārdevēji paši vēlētos izmantot mūsu mācību vidi. Projekta sākotnējais uzstādījums – veikt Stenders mācību mārketingu. Lai to sasniegtu, mācību videi bija jāatbilst mērķauditorijai- jaunu cilvēku vērtībām - jābūt interaktīvai, modernai, skaistai, vienkāršai un nozīmīgai,” turpina projekta vadītāja Inga Aļeiņikova.

„E-mācību vides izveidošana uzņēmumam nozīmē pārdošanas un klientu apkalpošanas standarta izplatīšanu un iedzīvināšanu neatkarīgi no veikala ģeogrāfiskās atrašanās vietas un finansiālajām iespējām. Vienotas prasības un līdzvērtīga informācijas pieejamība būtiski palīdz veidot un uzturēt vienādi augstu klientu apkalpošanas līmeni uzņēmuma veikalos visā pasaulē.

Finansiāli tas nozīmē vidējā pirkuma kāpināšanu un līdz ar to kopīgā apgrozījuma palielināšanu.  Mūsu franšīzes partneriem tas ir īpaši nozīmīgi. Bez tam tā ir lieliska iespēja samazināt mācību laiku un līdz ar to izmaksas, uzlabojot mācību efektivitāti,” par partneru ieguvumiem stāsta uzņēmuma vadītājs Jānis Bērziņš.

Stenders uzņēmumā strādā 140 darbinieku. Kopējais tirdzniecības apgrozījums 2011. gadā sastādīja 3,7 miljonus latu.  Nodokļos valsts un pašvaldību budžetā 2011. gadā uzņēmums pārskaitījis vairāk nekā 1,18 miljonus latu.

Stenders tirdzniecības vietas ir 20 valstīs - Krievijā, Ķīnā, Polijā, Igaunijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Kazahstānā, Kirgizstānā, Gruzijā, Japānā, Saūda Arābijā, Lietuvā, Somijā, Zviedrijā, Ungārijā, Slovēnijā, Austrijā, Grieķijā, Horvātijā, Latvijā.

Latvijas Personāla vadīšanas asociācija balva tiek piešķirta jau vienpadsmito gadu progresīvākajam un aktīvākajam uzņēmumam personāla vadības jomā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses