Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

"Lauma Lingerie" un "Lauma Fabrics" noraida saistību ar maksātnespējas lietu pret "Laumu"

Uzņēmumi Lauma Lingerie un Lauma Fabrics noraida saistību ar maksātnespējas lietu, kas ierosināta pret kompāniju Lauma.Lauma Lingerie darbību lieta neietekmējot, jo uzņēmumi nav savstarpēji saistīti, tā savā paziņojumā uzsver Lauma Lingerie valdes priekšsēdētāja Linda Matisone, ziņo Db.lv.Lauma Lingerie ir 100% a/s Silvano Fashion Group meitas uzņēmums.

Tas savukārt ir starptautisks veļas ražošanas un mazumtirdzniecības uzņēmums, kura akcijas kotējas Tallinas un Varšavas fondu biržās. _Lauma Lingerie_ nav _Laumas_ saistītais uzņēmums vai sadarbības partneris, teikts paziņojumā. _Lauma Lingerie _pieder veļas zīmoli _Lauma Lingerie_ un _Laumelle Lingerie_. Arī veļas materiālu ražotāja _Lauma Fabrics_ jau labu laiku nav saistīta ar a/s _Lauma_, līdz ar to tā nav saistīta ar ierosināto maksātnespējas lietu, _Db.lv_ informēja _Lauma Fabrics_ valdes priekšsēdētājs Naidžels Peidžs. "_Lauma _kļuva neaktīvs uzņēmums tūlīt pēc uzņēmumu struktūrā veiktās reorganizācijas pagājušā gada nogalē," norādīja N.Peidžs.

Kā vēstīts, Liepājas tiesa pēc Edgara Murāna pieteikuma trešdien ierosinājusi tekstilmateriālu un veļas ražotājas Lauma maksātnespējas lietu. Uzņēmums viņam esot parādā 7028 latus. Laumas valdes locekle Tatjana Tužilkina BNS norādīja, ka viņai pašlaik nav zināms, par ko uzņēmums E.Murānam ir parādā. "Par maksātnespējas procesa ierosināšanu uzzinājām tikai šodien un tagad noskaidrosim, par ko ir prasība," ceturtdien sacīja T.Tužilkina. Viņa pastāstīja, ka Lauma nekādu saimniecisko darbību vairs neveic. Visi nekustamie īpašumi pieder tekstila ražotājam Lauma Fabrics.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses