Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas tiešās tirdzniecības uzņēmumu apgrozījums pērn 12 miljoni

Neskatoties uz ekonomisko krīzi, Latvijā tiešā tirdzniecība turpina attīstīties un šobrīd vairāk kā 25 000 iedzīvotāju Latvijā ir kļuvuši par tiešajiem pārdevējiem, bet Baltijā kopumā darbojas gandrīz 77 000 tiešo pārdevēju, liecina Tiešās tirdzniecības asociācijas (LTTA) dati.

Tiešā tirdzniecība kopš 90. gadiem Eiropā ir strauji attīstījusies un, kā parāda nesen veiktie pētījumi, gandrīz 60% LTTA veiktā pētījuma dalībnieku iegādājas produktus arī caur tiešo tirdzniecību.

Latvijas Tiešās tirdzniecības asociācijas dalībnieku apgrozījums 2011. gadā bija vairāk nekā 18 miljoni eiro jeb 12 miljoni latu. Savukārt Baltijas Tiešās tirdzniecības kompāniju asociācijas dalībnieku kopējais apgrozījums bija 58,7 miljoni eiro jeb gandrīz 41 miljons latu.

Latvijas Tiešās tirdzniecības asociācija ir dibināta 2002. gadā un ir Pasaules Tiešās tirdzniecības asociāciju federācijas biedrs. Latvijas Tiešās tirdzniecības asociācijas dalībkompānijas ir: AVON, Oriflame, Amway, Herbalife, NL International, GNLD International.

Kopš 2010. gada Baltijas tiešās tirdzniecības asociācijas sāka strādā kopā kā viena organizācija, kuru vada neatkarīgs Baltijas TTA ģenerālsekretārs Gintautas Zaleckas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses