Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Latvijas Mailigen plāno veidot jaunas pārstāvniecības Eiropā

Latvijā izstrādāto e-pasta mārketinga servisu Mailigen plānots veidot vācu, franču un spāņu valodā, kā arī iecerēts atvērt pārstāvniecības Eiropas valstīs, informēja Mailigen sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Bizune.

Patlaban Mailigen platforma jau ir latviešu, angļu, krievu un ķīniešu valodai. Kā skaidro Mailigen izpilddirektors Artūrs Bernovskis, līdz šim serviss galvenokārt bijis orientēts uz plašo Āzijas un ASV tirgu, taču līdz ar Eiropas izaugsmi tehnoloģisko inovāciju jomā iecerēts mērķtiecīgi apgūt arī to.

Vācijas pilsētā Hannoverē notikušajā digitālo industriju izstādē CeBIT 2012, kurā uzņēmums piedalījās pagājušajā nedēļā, uzrunāti vairāk nekā 100 potenciālie klienti gan no Vācijas, Lielbritānijas un Beniluksa valstīm, gan no tālākām valstīm - ASV, Indijas, Brazīlijas un pat Bahreinas.

"Turklāt tā mums bija lieliska iespēja satikt savus ārvalstu klientus, apmainīties ar pieredzi, noskaidrot viņu vajadzības un vēlmes un iepazīties ar jaunāko industrijā," piebilst Bernovskis.

CeBIT izstādē Mailigen iepazīstināja ar vienoto e-pasta un īsziņu mārketinga platformu ar jaunām funkcijām.

Mailigen pērn septembrī atvēra filiāli Ķīnā. Jau kopš Mailigen darbības sākuma 2010. gada martā uzņēmums apzināti virzījies uz ārējo tirgu apguvi, un tikai Latvijas klienti Mailigen servisam veidoja vien 10% no kopējā klientu skaita.

Servisa izstrādātāja ir SIA iMedia, kas pērnvasar izgāja inkubācijas periodu Jelgavas Biznesa inkubatorā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Liela loma ir izglītībai

Lai gan Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēma vēl ir salīdzinoši neliela un tikai attīstās, kopumā tā aug pareizajā virzienā. Jau patlaban ir vairāki veiksmes stāsti, kad biznesa sācēji izauguši par lie...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses