Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas fotosomu ražotājs sācis arī mobilo telefonu maku ražošanu

Latvijas fotosomu ražotājs Pompidoo nolēmis pievērsties arī telefonu maciņiem. Šobrīd pieejami 4 telefonu maciņu ražošanai.

Tie izgatavoti Latvijā, no kvalitatīvas, Itālijā un Vācijā iepirktas, ādas. "Šāds aksesuārs būs ne tikai praktisks un pasargās Jūsu smalko viedtālruni no nejaušas nobružāšanās, skrāpējumiem un kritieniem, bet arī oriģināli un stilīgi izskatīsies.

Somām izmantotas jaunākās modes tendences, krāsas un faktūra, tomēr soma pilnībā saglabā savu funkcionalitāti. Tajā vienlaikus iespējams ievietot profesionālu foto kameru ar visiem tai piederošajiem aksesuāriem, to pasargājot no iespējamiem bojājumiem, kā arī ikdienā dāmām tik nepieciešamo rokassomiņas saturu - sākot no kosmētikas un beidzot ar darba plānotāju. Nejaušs garāmgājējs pat nenojautīs par vērtīgo, šīs somas saturu! Tādēļ Pompidoo izstrādājumus labprāt iegādājas gan fotogrāfes - amatieres, jaunās māmiņas, kuras aizraujas ar fotografēšanu, gan profesionāles, kuras arī ceļā no foto studijas uz tikšanos vēlas izskatīties stilīgi un eleganti, nevis apkrauties ar vairākām somām vai visu ikdienā vajadzīgo nest līdzi mugursomā," pauž uzņēmuma pārstāvji.

Patlaban Pompidoo ražojumus iespējams iegādāties interneta vietnē pompidoo.com. Tuvākajā laikā uzņēmuma ražotie mobilo telefonu maciņi arī parādīsies Latvijas elektronikas un aksesuāru mazumtirdzniecības veikalos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses