Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Latvijā ienāk spāņu zemo cenu aviokompānija Iberia Express

No 3.jūlija starptautiskajā lidostā Rīga darbu uzsāks jaunā Spānijas zemo cenu lidsabiedrība Iberia Express, kas veiks lidojumus uz Spānijas galvaspilsētu Madridi, ziņo VAS Starptautiskā lidosta Rīga Komunikācijas vienības vadītāja Sarmīte Rinmane. Reisi notiks divreiz nedēļā - otrdienās un sestdienās no 3.jūlija līdz 15.septembrim.

Pievienojot saviem maršrutiem arī Mikonosu un Edinburgu, aviosabiedrība jūlijā noslēgs savu maršrutu tīkla izveidi, un vasaras programmā būs iekļauti pavisam seši Eiropas maršruti, kam septembrī pievienosies arī Amsterdama.

"Iberia Express nodrošina labākos standartus un piedāvā pavisam jaunu jēdziena "ekspress" koncepciju," norāda Iberia Express vadītājs Luis Gajego.

"Spānija ir daudzu Latvijas ceļotāju iecienīts galamērķis, īpaši atvaļinājumu laikā. Tagad pasažieriem ceļojuma plānošana būs daudz ērtāka, jo uz Madridi būs iespējams aizlidot ar tiešo reisu," uzsver starptautiskās lidostas Rīga valdes priekšsēdētājs Arnis Luhse.

Iberia Express ir Iberia meitasuzņēmums, kas veic lidojumus īsos un vidējos maršrutos un plāno noslēgt 2012. gadu ar vairāk nekā 20 gan vietējiem, gan Eiropas galamērķiem, 14 lidmašīnu floti un aptuveni 500 darbiniekiem.

Aviosabiedrība nodrošina arī tiešos reisus savienojumiem ar Iberia tālo lidojumu tīklu un piedāvā visus saistītos pakalpojumus. Iberia Express ir vienpadsmit aviosabiedrību alianses OneWorld biedrs, kura saviem pasažieriem nodrošina 2000 lidmašīnu floti, kas veic 8500 lidojumus dienā uz 570 starptautiskiem galamērķiem 135 valstīs.

Iberia Express floti šobrīd veido A-320 lidmašīnas, kuras tiek izmantotas lidojumos uz deviņiem vietējiem galamērķiem (Alikante, Malaga, Sevilja, Palma, Granada, Menorka, Vigo, Lanzarote un Ibiza). Atklājot jaunus maršrutus uz Fuerteventuru, Santjago de Kompostelu un La Palmu, galamērķu skaits jūnijā jau sasniegs divpadsmit. Šomēnes Iberia Express uzsāks lidojumus uz Dublinu un Neapoli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses