Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Juris Bundulis kļuvis par AS Grindeks valdes priekšsēdētāju

Pirmdienas rītā AS Grindeks izsūtījusi paziņojumu par ilggadējā veselības ministrijas parlamentārā sekretāra vietnieka Jura Bunduļa iecelšanu valdes priekšsēdētāja amatā.

"Apstiprinot Juri Bunduli par Grindeks valdes priekšsēdētāju, padome ņēma vērā viņa zināšanas, pieredzi un profesionalitāti - viņš pārzina gan sarežģītos zāļu ražošanas procesus, gan pētnieciskā darba specifiku, gan biznesu kopumā. Vēlos uzsvērt, ka Latvija ir mazs tirgus tādam uzņēmumam kā Grindeks. Mūsu darbība un biznesa stratēģija jau ilgu gadu garumā ir orientēta uz eksportu. Šobrīd Grindeks produkcija tiek eksportēta uz 50 pasaules valstīm, veidojot 95% no kopējā apgrozījuma. Viens no svarīgākajiem Jura Bunduļa uzdevumiem jaunajā amatā būs palielināt pārdošanas apjomus ārējos tirgos, kā arī, paplašinot produktu portfeli, vairot uzņēmuma konkurētspēju," norāda AS Grindeks padomes priekšsēdētājs Kirovs Lipmans.

J.Bundulis ir LU Bioloģijas doktors, kā arī ieguvis ķīmiķa izglītību LU Ķīmijas fakultātē. Agrāk viņš jau ir strādājis AS Grindeks par Mārketinga un tirdzniecības direktoru un Zinātnisko pētījumu un attīstības direktoru. Iepriekš Juris Bundulis bija LR Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks un nodarbojās ar veselības politikas jautājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses