Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Iedzīvotāji arvien lielāku uzmanību pievērš pārtikas produktu sastāvam

Iedzīvotāji arvien lielāku uzmanību pievērš pārtikas produktu sastāvam, pavēstīja saldējumu ražotāja Druvas pārtika pārdošanas direktors Vairis Miltiņš.

Viņš norādīja, ka arvien lielāku uzmanību cilvēki Latvijas veikalos pievērš produktu sastāvam. "Tiek izvērtēts, vai tie nesatur mākslīgas piedevas un vai to gatavošanā izmantoti kvalitatīvi un dabiski produkti," sacīja Miltiņš un piebilda, ka tagad pircēji ir kļuvuši izglītotāki un daudz rūpīgāk izdara izvēli par labu vienam vai otram pārtikas produktam atšķirībā no ekonomiskās krīzes laika, kad produkta izvēli noteica galvenokārt tā cena.

"Druvas pārtikas" pārdošanas direktors atzina, ka, arī iegādājoties saldējumu, cilvēki arvien lielāku uzmanību pievērš tā sastāvam, vai tas nesatur mākslīgas piedevas, kā arī vai tas gatavots no piena. "Domājot par savu un savu bērnu veselību, pircēji izvēlas par labu saldējumam, kas gatavots no īsta piena, nevis tā aizstājējiem vai sausā piena pulvera," uzsvēra Miltiņš un paskaidroja, ka pašlaik lielākā daļa saldējumu veikalos nav gatavoti no piena.

Miltiņš pauda gandarījumu par tendenci izvēlēties veselīgus produktus.

Pērn "Druvas pārtika" strādāja ar 1,368 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 34% vairāk nekā 2009.gadā, savukārt pretēji zaudējumiem gadu iepriekš uzņēmums 2010.gadu pabeidzis ar 160,6 tūkstošu latu peļņu, liecina datubāzē "Lursoft" publicētais uzņēmuma finanšu pārskats.

1994.gadā reģistrētās "Druvas pārtikas" pamatkapitāls ir 1,183 miljoni latu. Uzņēmuma lielākie īpašnieki ir Aldis Ošenieks (68,23%) un "Uzņēmējdarbības atbalsta fonds" (24,49%).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses