Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Draugiem.lv sevi sāk prezentēt kā uzņēmumu grupa

SIA Draugiem.lv, kura paspārnē jau ilgāku laiku notikusi ar sociālo tīklu tieši nesaistīta ideju attīstība, izveidojusi mājaslapu www.draugiemgroup.com, kur trīs valodās prezentē savas aktivitātes, informē draugiem.lv grupas runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Mājas lapā redzams, ka paralēli sociālajam tīklam draugiem.lv darbojas 13 uzņēmumi un darbības virzieni, tostarp tirdzniecības automātu uzraudzības sistēmu ražotājs Vendon, autoparku kontroles sistēma MapOn, siltuma taupības rīks Istabai, interneta televīzija draugiem.tv, datora lietotāju darba efektivitātes mērīšanas rīks Desktime un citi.

Kā skaidroja Palkavnieks, uzņēmums, kas tika dibināts kā sociālais tīkls, gadu gaitā "apaudzis" ar citiem ar informācijas tehnoloģijām (IT) saistītiem uzņēmumiem un projektiem, faktiski pārtopot par sava veida IT un citu jaunu biznesu inkubatoru.

Uzņēmumu grupa pulcējusi visu savu darbību ēkā Mārupē, Ziedleju ielā, un Palkavnieks piekrita, ka to varētu uzskatīt par sava veida Pārdaugavas Tech Hub, velkot paralēles ar februārī Rīgā atvērto IT inkubatoru Tech Hub Rīga, kas darbojas kā Londonas Tech Hub pirmā ārvalstu filiāle.

Mājaslapā arī ievietoti Draugiem.lv grupas vadošo darbinieku attēli un apraksti, klientu saraksts un cita informācija.

Kā liecina informācija jaunajā mājaslapā, grupas apgrozījums 2010.gadā bijis 14,8 miljoni eiro (10,36 miljoni latu) un peļņa 819 829 eiro (573 880 lati). Vaicāts par 2011.gada finanšu datiem, Palkavnieks teica, ka uzņēmums savus neauditētos datus nepublicē, bet auditētie finanšu rādītāji būšot pieejami jūnija beigās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses