Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Atrod citu risinājumu Saldus konditorejas fabrikas pievedceļa izveidei

Uzņēmums Latvijas valsts ceļi (LVC) redz citu risinājumu iestrēgušā Saldus konditorejas fabrikas projekta iekustināšanai, un arī vietējiem deputātiem pēc prezidentam adresētā palīgā sauciena parādīšanās uz pusbūvētā objekta sienas radusies lielāka interese palīdzēt, otrdien vēsta laikraksts Neatkarīgā.

Jau vēstīts, ka divu uzņēmēju domstarpību un vietējās būvvaldes pieļautas kļūdas dēļ apturēta konditorejas fabrikas būvniecība pie Saldus. Problēmas saistītas ar pievedceļa būvniecību. Saskaņā ar sākotnējo plānu tas skartu arī līdzās esošo gruntsgabalu, kura īpašnieks ir pazīstamais uzņēmējs Argods Lūsiņš. Būvvalde izdevusi tam būvatļauju, taču tad izrādījies, ka kaimiņš tomēr nav apmierināts ar šādu risinājumu un likums ir viņa pusē. Tad būvatļauja anulēta.

LVC ir pārliecināts, ka arī pašlaik fabrikas ieceri ir iespējams paglābt. To varot atrisināt pa valsts ceļa zemi, skaidrojis LVC Satiksmes organizācijas pārvaldes direktors Māris Zaļaiskalns. Mainīt ceļa konfigurāciju, aizmirstot par jau ieguldīto naudu, ir gatavs arī fabrikas projekta virzītājs Vitālijs Bobkovs.

LVC arī uzsver, ka par notikušo pilna atbildība jāuzņemas būvvaldei. LVC izsniegtajā projekta uzdevumā bija minēts, ka projekts jāsaskaņo ar kaimiņu, tomēr šis nosacījums netika izpildīts.

Laikraksts piebilst, ka, pirmdien tiekoties ar deputātiem, uzņēmējs saņēmis principiālu atbalstu savas ieceres turpināšanai. Dome sūtīs vēstuli LVC ar lūgumu rast citu risinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses