Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

airBaltic viceprezidents: Flika slavināšanas raksti ir "pilnīgs nonsenss"

"Tie raksti, kuros teikts, ka viņš [bijušais airBaltic vadītājs Bertolts Fliks] radījis airBaltic un to tik labi attīstījis, ir pilnīgs nonsenss. Aviosabiedrības ir kompānijas ar komplicētu struktūru, kuras vada cilvēku komandas, nevis viena atsevišķa persona," laikrakstam Dienas Bizness norāda Latvijas lidsabiedrības airBaltic viceprezidents Ginters Solingers.

Viņš skaidro, ka iemesls tam, kāpēc airBaltic Flika laikā piedzīvoja uzplaukumu, saistāms ar tirgus situācijas izmaiņām pēc 2004. gada, kad "bijis īsts tirgus attīstības sprādziens". Tas pamatojams ar pievienošanos ES, NATO, kas veicināja arī ekonomikas iešanu uz augšu.

Runājot par airBaltic pašreizējo darbību, G. Solingers norāda, ka pēdējā laikā aviokompānijas attīstība nav bijusi tāda, kādai tai vajadzētu būt. "Daudz ko nosaka ekonomiskā situācija, kas ir sarežģīta. Taču te nav tik daudz runa par kompānijas izmaksām, cik par ieņēmumiem. Es domāju, ka mūsu pasažieru apjomi vēl arvien ir salīdzinoši labi, taču mēs negūstam tos ieņēmumus, kas nepieciešami." Viņš norāda, ka, airBaltic var pelnīt, bet tam vispirms jāsper vairāki izšķiroši soļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses