Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Apple nāk klajā ar četriem jauniem iPhone

ASV informācijas tehnoloģiju gigants Apple Inc. otrdien rīkotajā virtuālajā mediju pasākumā prezentēja četrus jaunus viedtālruņa iPhone modeļus, kas gan nepiedāvā satraucošas dizaina izmaiņas vai revolucionāras funkcijas, vismaz salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes ierīcēm.

Tā vietā Apple jaunajiem telefoniem - iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro un iPhone 13 Pro Max - sniedzis paredzamus uzlabojumus, starp kuriem ir uzlabotas kameras, ilgākas darbības akumulators un ātrāka apstrādes jauda.

Turklāt pretstatā iepriekš izskanējušajām baumām uzņēmums šos atjauninājumus nodrošinājis, nepaaugstinot viedtelefonu modeļu pamata cenu.

iPhone 13 Pro ar 6,1 collas ekrānu un iPhone 13 Pro Max ar 6,7 collu ekrānu aprīkots ar Apple jauno un jaudīgo A15 Bionic procesoru, kas, pēc uzņēmuma apgalvotā, esot ātrākais procesors, kāds jebkad uzstādīts viedtelefonā. Tas sniegs iPhone uzlabotas mašīnmācīšanās spējas, tostarp iespējas veikt reāllaika video analīzi un analizēt tekstu fotogrāfijās.

iPhone 13 Pro un iPhone 13 Pro Max cena būs no attiecīgi 999 un 1099 dolāriem.

iPhone 13 ar 6,1 collas ekrānu un iPhone 13 mini ar 5,4 collu ekrānu arī aprīkots ar tādu pašu A15 Bionic procesoru, kā Pro līnijas modeļi. Šiem modeļiem ir arī dubultā kameru sistēma, kas izkārtota pa diagonāli, un ilgākas darbības akumulators.

Apple apgalvo, ka iPhone 13 ar vienu uzlādes reizi spēs darboties par divarpus stundām ilgāk nekā iPhone 12, bet iPhone 13 mini - par pusotru stundu ilgāk.

iPhone 13 un iPhone 13 mini cena būs no attiecīgi 799 un 699 dolāriem.

Jaunie viedtelefonu modeļi sāks parādīties veikalos no 24.septembra.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses