Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

"SEB" Latvijā nodibina nekustamā īpašuma meitas uzņēmumu

Ar mērķi atvieglot sarežģīto situāciju nekustamā īpašuma tirgū Latvijā, SEB ir nodibinājusi nekustamā īpašuma meitas uzņēmuma Latectus, informē banka. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt bankas īpašumā nonākušo lielo nekustamā īpašuma un komercobjektu apsaimniekošanu, attīstību un realizāciju. Latectus vada Ģirts Grīnbergs, kurš iepriekš bijis Ober Haus Latvija vadītājs, kā arī Baltic Property Trust Asset Management vadītājs Latvijā.

Lēmums par meitas uzņēmumu izveidi ir balstīts uz SEB grupas pieredzi deviņdesmito gadu sākumā Zviedrijā, kad valsts piedzīvoja strauju ekonomikas lejupslīdes posmu. Nekustamā īpašuma meitas uzņēmums pērnā gada nogalē izveidots Lietuvā, un drīzumā tas tiks dibināts arī Igaunijā.

Šobrīd, līdz ar attīstības apstāšanos nekustamā īpašuma tirgū, daļa attīstītāju izjūt finansiālas grūtības. Uzņēmums Latectus iegādāsies un uz laiku pārvaldīs aktīvus, ko nekustamā īpašuma attīstītāji, saņemot finansējumu, sniedza kā nodrošinājumu. Uzņēmuma darbības mērķis ir strādāt ar lielajiem projektiem, ne mājsaimniecībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Konkurējot par darbiniekiem

Darbinieku prioritātes un vajadzības pēdējā laikā ir strauji mainījušās, tāpēc tradicionāls "labumu grozs", kur ietilpst tikai standartizēti ieguvumi, kā, piemēram, veselības apdro...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses